Mit csináltatok az első 6 hétben?
Természetes, hogy pelenkáztatok, öltöztettétek, fürdettétek, altattátok, etettétek, DE! ezen kívül?!
Milyen napi 'programok' voltak még? Mennyit tudtatok pihenni?
Védőnőm szerint a túlélésről szól az egész. Van benne valami, de nem hinném, hogy 6 hét kell ahhoz, hogy összeszokjak a picurral. Vagy igen???
Amikor aludt, én is aludtam vele.
Sétálás is mehet már ebben a korban.
Akkor semmi jóra nem számítok.
És már a remény is arrébb állt tőlem :(
Látogatókat mikor fogadtatok először? Mármint család barát, távolabbi rokonok?
nekünk kellett,és valóban a túlélésről szólt(persze többedik gyereknél biztos más)
Eszik-e eleget,hogyan altassam,miért üvölt,nem tudom már,hogy mi baja lehet(ja,és a miénk egy viszonylag nyugodt,nem hasfájós baba,aki kezdetektől átalussza az éjszakát,értsd 1-től,ötig..)
Pihenni meg akkor tudtam,mikor du. aludt rajtam,nappal csak így jó neki,és kb semmit nem tudtam csinálni mellette,szerencsés vagyok,mert itt volt anyukám és a férjem,aki itthon dolgozik..
szóval szerintem hihetsz a védőnőnek:)
Juj de csúnya ezt írni, de a poklok pokla volt.
A gátsebem olyan, de olyan szintem bedurrant, hogy az életben nem éreztem ilyen fájdalmat, a szülés fáklyás menet volt ahhoz képest, és nem túlzok, soha nem éreztem még ilyen brutális fájdalmat. Nemhogy a babám ellátása, de minden mozdulat fájdalmat okozott. Szinte egész nap potyogtak a könnyeim. Ez a 6 hetes kontrollra javult, ott már egész szépen feltudtam mászni a vizsgáló asztalra, és a lábam szétnyitása is egész szépen ment.
Eközben segítségem semmi nem volt a férjemen kívül, szóval borzasztó nehéz volt ellátni az állandóan üvöltő Kislányomat. 4,5!!!!!! hónapos koráig volt hasfájós, és abból állt egy nap, hogy evett, aludt ,és üvöltött. Azt hittem, hogy Ő nem is tud mosolyogni, csendben nézelődni.
Élvezni az anyaságot kb. 7 hónapos korában kezdtem el, most meg egyenesen imádok minden napot. Jelenleg 15 hónapos.
Igen, az első 6 hét a túlélésről szól......határozottan. Nem sírom vissza egy percét sem......örülök, hogy ilyen okos, nagy lányom van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!