Röhögtétek már ki babátokat?
Figyelt kérdés
Természetesen nem a rosszindulatú, gúnyos röhögésre gondolok, hanem amikor annyira aranyos volt, hogy nevetned kellett.Én már sokszor, mert meg tudtam volna zabálni.A múltkor ült az etetőszékben, nem ízlett neki, amit adtam, de nagyon éhes volt.Sírt, görbült lefelé a szája, és csak annyit "mondott", hogy : babababa. ( sírva) Hát, akkor nagyon cuki volt.És még sok ilyen van még.Nektek?2011. jún. 29. 06:56
11/16 anonim válasza:
Én amikor megszületett már a kórházban kinevettem, mert mikor pukizott egyet megilyedt és csak meresztette a szemét hogy ez vajon mi volt?
12/16 anonim válasza:
A minap törétn 7 hónapos kislányom felébredt a délutáni szundiból,viszem ki az apjához, és csak azt látom,hogy görbül lefelé a szája és mutatja a jobb kezét, hát szerintünk elszibbadt neki. Olyan édes volt,ahogy ott tartotta a kis kezét,és pityergett.
De minden napra jut valami a kis mókamestertől:)
13/16 anonim válasza:
Úr Isten, sokszor! És készüljetek, mert egyre mókásabb lesz!
A legutóbbi sztori: háttérinfo hozzá:lányom papája nem ihat alkoholt, de mivel imádja a sört, így alkoholmenteset iszik. Mikor találkozunk vele, Panka lányom folyton viszi neki a sört.
Na szóval, papa indul a boltba, kérdi Pankát, hogy mit hozzon neki. Más gyerek talán túrórudit, vagy csokit mondott volna, de a lányom sört kért!
14/16 anonim válasza:
jaj, rengetegszer, de én bevallom, sokszor olyankor jön rám a nevetés, mikor a fiam bömböl. Egyszer majd megzabáltam, mert sírt, vörös volt a feje és olyan aranyos volt, hogy nem bírtam megvigasztalni, mert nevetni kezdtem. Aztán a minap addig nyomogatta a porszívót, hogy sikerült bekapcsolnia és úgy megijedt tőle, hogy egy hatalmasat ugrott hátra. Mondanom sem kell, sírni kezdett az ijedtségtől, én meg nem bírtam abbahagyni a nevetést. Van ilyen, úgy sajnálom ilyenkor, de képtelen vagyok megállni nevetés nélkül.
15/16 A kérdező kommentje:
Jaj, de aranyosak!!Ez a sírás téma nálunk is így van.A múltkor kimentem pisilni, és elkezdett keservesen sírni.Megkérdeztem, hogy engedélyezi -e, hogy kimenjek a WC-re.Ő akkor is cuki, amikor üvölt.Sokszor én is röhögtem rajta kínomból.
2011. jún. 29. 12:58
16/16 anonim válasza:
Mindig jókat tudok rajta nevetni,de a legjobb mikor együtt röhögünk vmin!Ma hajtogattuk a ruhákat-én hajtogatom,ő meg kirázza előtte-16 hós.Pakolom el őket,fiam erre-arra szaladgál egyszer csak megjelenik 2 bugyimmal a fején és illeg-billeg előttem és röhög,na több se kell én is neki nevetni és kacagtunk ezen jó ideig :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!