Röhögtétek már ki babátokat?
Figyelt kérdés
Természetesen nem a rosszindulatú, gúnyos röhögésre gondolok, hanem amikor annyira aranyos volt, hogy nevetned kellett.Én már sokszor, mert meg tudtam volna zabálni.A múltkor ült az etetőszékben, nem ízlett neki, amit adtam, de nagyon éhes volt.Sírt, görbült lefelé a szája, és csak annyit "mondott", hogy : babababa. ( sírva) Hát, akkor nagyon cuki volt.És még sok ilyen van még.Nektek?2011. jún. 29. 06:56
1/16 anonim válasza:
ajjaj! en szine egesz nap nevetek rajta!!
2/16 anonim válasza:
A mi Angyalkánk csak három hetes..., de már most volt rá példa, hogy nevetnem kellett. Egyik alkalommal szopizott, egyszer csak hirtelen abbahagyta, dupla akkorára nyitotta a szemeit, erőlködött egyet (grimaszok), jött a puki, elengedte a cicit és már görbült is sírásra a szája. Olyan édes volt, ahogy meghökkent. :D Imádom.... Mondanom se kell, hogy a háta közepéig kakás volt :)))) de megoldottuk.
3/16 anonim válasza:
ó hát persze! Kislányunk 5 hónapos és irtó aranyos kis szája van:) Amikor nagyon koncentrál valamikre akkor mindig olyan mókásan kicsücsöríti a felső ajkát, hogy azt meg kell zabálni! Mindig nevetnem
5/16 anonim válasza:
Jaaaj, nagyon sokszor. De az egyik az emlékezetes maradt nagyon. Kisfiam 17 hónapos volt, amikor barátainknál voltunk. Ült a földön a nappaliban, nyújtott, nyitott lábakkal és egy játékautót tologatott maga előtt, a két lába között. De olyan vehemensen előre-hátra tologatta, hogy szinte már hasalt az előre mozdulatnál a földön. Én ezen nevettem, erre kisfiam abbahagyta az autótologatást, majd két kis tenyerét rátapasztotta a számra, hogy ne nevessem ki. :) Olyan drága volt... :):)
6/16 A kérdező kommentje:
:))
2011. jún. 29. 07:26
7/16 anonim válasza:
Rengeteg ilyen alkalom volt. Fürdés után mániája, hogy amikor a törcsibe csavarva felkerül a pelenkázóra, vadul kicsomagolja magát és a pocakját simogatva magyarázza, hogy selymes. A múltkor a kukacát mutogatta, mondta, hogy kilenc centi. Nagyon édes volt.
8/16 anonim válasza:
Kb. 5 hónapos volt a kisfiam, amikor rámtört a nevetés. Meggyet evett és olyan grimaszt vágott, megrázkódott tőle, de azért ette. Szegénykém csak nézett, én meg nem tudtam abbahagyni. Végül görbült lefele a szája, és elkezdett sírni. Akkor láttam az első könnyeket a szemében. Meg is sértődött, mert morcosan nézett. Azóta visszafogom magam.
9/16 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes, hogy már néhány hónaposan érzik ezeket a dolgokat!:)A múltkor vettünk Huggies uborka illatú popsitörlőt.A férjem fürdetés után mondogatta a lányomnak, hogy: uborka, uborka és röhögött.A kicsi érezte, hogy ő most ki lett "gúnyolva", és sírva fakadt.Egyem meg! Én is sokat nevetek rajta.
2011. jún. 29. 07:54
10/16 anonim válasza:
Az én kisfiam 4,5 hónapos. Amikor rájön a gagyarászhatnék, akkor sokszor percekig be nem áll a szája, két kézzel (ököllel hadonászik) mutogat is mellé. Mondtuk is, hogy biztosan politikus lesz mert olyan meggyőzően adja elő a mondandóját és pont úgy nem érteni mit mond, mint ők. Ilyenkor még a könnyünk is folyik a nevetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!