Miért ad olyan sok Anyuka üveges bébiételt a babájának?
A környezetembe szinte mindenkinél azt látom, hogy üveges kaját ad....
Jó, értem én hogy sok idő és pepecs főzni, de a gyümölcsöt lereszelni vagy turmixolni kb 5 perc.
Meg ha lefőz az ember egy nagyobb adagot fagyasztani is tudja.
Barátnőm nem tudott rá választ adni, egyszerűen megsértődött rám. :S
kedves utolsó....
nem fél almát eszik a fiam, napi két étkezést váltottunk ki, eszik húst és halat is, főzeléket, gyümölcsöt.
nem esik le a gyűrű az ujjamról, tudok neki főzni és mellette minden mást csinálni.
Mindenki bízza a maga lelkiismeretére mivel eteti a gyerekét. És mint írtam, nem vagyok szuperanya és nem is leszek az soha...
sziasztok.....
Ja, elfelejtettem, én amúgy külön főzök/főztem a fiamnak, nagyjából már azt eszi, amit mi, viszont ha megyünk valahova, pl. holnap dokihoz, pont ebédidőben, akkor üvegest kap. Ha látnál, rólam is azt gondolnád, hogy jaj, szegény gyerek, üvegest kap.
A másik meg: én falun lakom, a barátnőm a városban. Ő még a répát is üvegesben adta a gyerekének, a védőnő miatt, mert szerinte nem tudhatjuk, hogy a piacon, boltban lévő zöldség-gyümölcs honnan származik, és mi van benne. Én meg pont emiatt nem adtam üvegest...szóval ízlések és pofonok.
köszönöm mindenki válaszát.
láttam valaki pontozgat én nem pontozok senkit
felébredt a babám.
Szép napot mindenkinek, jó babázást!
Csak üvegest evett a lányom!
1.utálta azt amit kotyavsztok neki
2.sok idő elment vele,Ő meg addig ordított a járókában
Már 1 éves ,majd kicsattan az egészségtől és azt eszi,amit mi.
Addig amíg a lányom csak pépeset evett, kizárólag az üveges ételt ette meg. Pedig én turmixoltam, megfőztem fél répát, negyed krumplit stb. és gyümölcsöket is, ahogy kell, de azokat nem ette meg. Az üveges bébiételt pedig "szó" nélkül. Sokan mondták, hogy majd nem fogja megenni a főztömet. Nos, mire odakerült a dolog, hogy kicsit darabosabbat is tudtam neki adni, abból meg csak az általam főzöttet ette meg. azóta rá sem nézett az üvegesre. Szóval kb. 10-11 hós korától azt eszi, amit főzök. Nem főzök neki külön.
szóval én ezért adtam neki üvegeset. 6 hós kora után kezdtük a hozzátáplálást, addig csak anyatejes volt és még most is szopik. 18 hós múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!