Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka aki csak...

Van olyan anyuka aki csak bébiételt ad a babájának? Persze jó minőségű HIPP kajákra gondolok.

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Az en lanyom 8 honapos es ebedre mindig bebietelt eszik,mert amit fözök neki nem hajlando megenni,nagyon izlenek neki majdnem mindegyik!
2010. máj. 11. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Igen, mondjuk "szezonálisan", azaz a fogzási időszakban, akkor nem eszik meg mást egyszerűen.

Kb most egy hónapja csak azt eszi, pedig nem vagyok rá büszke, mert 19 hós, de ennie kell, ha így eszik akkor egye.:D

Egyszer csak megunja.:D

2010. máj. 11. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Én babám 7 hótól 11 hóig csak bébiételt evett: univert és kecskemétit, szerintem AZOK is jó minőségűek.

Mást nem volt hajlandó enni, így elfogadtam, hogy neki ez kell. Szerencsére utána átszokott a mi ételeinkre.

2010. máj. 11. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is csak a HIPP-et ette sokáig. Aztán szinte egyik napról a másikra szokott át arra, amit mi eszünk. Sose erőltettem, fel volt ajánlva neki a lehetőség, aztán amikor ő úgy érezte, itt az ideje, pillanatok alatt leszokott a bébiételről.
2010. máj. 11. 21:03
 5/9 anonim ***** válasza:
1 éves koráig azt evett kizárólag. azóta eszi amit mi.
2010. máj. 11. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom lassan 9 hónapos, és nem fogadja el az én főztömet, így mi HIPP-et, vagy Univert eszünk :-)
2010. máj. 11. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia az én kislényom az általam főzött babakaját nem eszi meg, csak a felnőttből kér, de csak csipegetés szinten, így üvegest kap.

Hipp, Univer, Nestlé, Kecskeméti, én ezeket szoktam venni, mindegyiket másért szeretem :) Én veszem a gyümölcsös ill babadesszertes erziókat is, mert ha megyünk valahová, sokkal kényelmesebb előkapni a kész uzsonnát, mint lötyögtetni a hazait.

2010. máj. 11. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én Babám tápszeres volt, így már korábban elkezdtem neki a főzőcskézést. Még sosem evett bébiételt, csak amit én csinálok. Mindent nagyon szeret, gyümölcs, husi, tök, sóska, saláta, brokkoli, karalábé, cékla, sütőtök... Szerencsére jó evő, biztosan ízlene neki a bébiétel is :)
2010. máj. 11. 23:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi megnyugodtam!Lelkiismeret furdalásom volt hogy bébiétellel etetem a kislányom:(
2010. máj. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!