Aki üveges bébiételt ad a babájának annak mennyibe kerül így 1 hónapban a kaja?
Utolsó vagyok.
Nem 300-400 ft-ot költünk bébiételre,hanem egy kerül annyiba.Kicsit elírtam.
Szerencsére ezen már túlvagyunk, de sajnos 1,5 éves koráig nem volt mást enni:
Napi 3x300ft= 900ft x 30 nap= 27.000ft!!!!!
1 éves kora után babatej, plusz havi 3-4 e ft volt.
Mostmár csak a főztömet eszi, szerencsére váltott.
Azt hittem bankhitelt kell felvennünk emiatt:)
Sziasztok!
Hát ...van miért szégyenkeznem,mivel szinte csak üveges bébiételt kap a kislányom a gyümölcsöket is így és a készételeket is szintén.
Napi kb 700 ft az egy hónapban majdnem 28.000 Ft
:-O ,iszonyatosan lusta vagyok!!!
Ideje a 10 hónapos gyermekemnek főzni.
Nekünk kb 5-6 ezerben van.
Most vásároltam be neki, összesen 24 üveg bébiételt.
Körbe szoktam járni a teszkót, rossmannokat és dm-eket.Mindig találok 149-ért, 179-ért.
Most féláron vettem Milupa Frutapura gyümölcspürét és Humana babajoghurtot.
Mi kiszámoltuk, hogy ha átlag 200 ft egy bébiétel, akkor is jobban megéri venni, mert villany tűzhely van és nem érné meg az energiát, hogy megcsináljak neki 2 adag főzit egy napra.A fagyasztottat meg nem eszi meg, annak már nem olyan az íze.
Ha jó étvággyal eszik, akkor egy nap 1-1,5 üveg bébiétel megy el és 2-3 pohár gyümölcspüré vagy joghurt.
Gyümölcspürét én is szoktam csinálni, azt nem kell főzni, nem olyan pepecs meló.
Pelenkát meg minden egyebet általában kuponnal veszem, a tápszert receptre, így nemhiszem, hogy akkora kiadás lenne.
Kb 20000 megy el egy hónapba kajára, pelenkára, popsitörlőre és pár ruhára.
Egyenlőre nincs szüksége másra, kicsit később már játékokra is kell költeni többet:)
6 hós kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!