Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van aki csak üveges/gyári...

Van aki csak üveges/gyári bébiételt ad a babájának? Mi a véleményetek, arról ha nem főzök/turmixolok neki külön hanem a boltit kapja? Igazából nem nagyon van oda a "házikoszt"-ért.

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Én eleinte csak üvegeset adtam neki, egyrészt mert amivel próbálkoztam, az a kukában landolt, másrészt meg fél üveggel evett meg, amiatt nem volt sok értelme pepecselnem. Aztán egyre többször kinézte a szánkból a kaját, úgyhogy elkezdtem neki én főzőcskézni, de legalább kitapasztaltam, milyen ízeket szeret. Most már a bébiételek leutánzásában jó vagyok. :) És most már így a gazdaságosabb, mert egy kajálásra megeszik egy üvegnyit, naponta 2x, szóval kicsit drága mulatság lenne.
2010. jún. 4. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is az üvegeseket veszem,mert nálunk se ízlik a picinek az itthoni.

Egyedül a banánt imádja,de azt nagyon.

2010. jún. 4. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is csak boltit adok neki,úgy veszem észre,hogy szereti és változatos.

Néha adok neki itthonit is,már ha olyat főzök.

9 hós.

2010. jún. 4. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Kilenc hónapos a fiam, hat hónapos kora óta eszik szilárd kaját.Három hete főzök neki, előtte csak üvegeset evett.Mind a két fajtát szereti, de én azt vettem észre, hogy az én főztömtől jobban hízik.
2010. jún. 4. 09:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat Mindenkinek!
2010. jún. 4. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én felesben adom neki.Amit én meg tudok neki csinálni, azt megcsinálom, amit nem azt megveszem bébiételben.De azért bőven főzök neki, olcsóbb sokkal, és nem olyan nagy munka.Majd nemsoká ehet több olyan ételt is amit mi, 9 hós.
2010. jún. 4. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!