Kinek hogyan telik 11 hónapos babájának egy napja? Miket eszik, miket csinál? Mekkora már?
8200 gr, 70 cm. kislány.
8-kor 200 ml tápi, 10-ig játszunk. kutyát sétáltatunk
10-12-ig alszik,
12 ebéd 200 ml főzi.14-ig játék, formabedobós, könyvet olvasgatunk, triciklizünk kint.
14-16. alvás.
16-kor uzsi 200 ml gyümölcs.
19-ig megint játék, séta.
fürdés, vacsi (táp) alvás reggelig.
8,5kg 73cm kisfiú
általában 7-kor kel, kb 8-ig játszik a kiságyban, majd peluscsere, átöltözés, reggeli anyatej
játszik (rámol, pakol, azt csinálja amit nem szabadna)
9-10 körül reggeli (gyümölcs vagy lekváros-, vajas-, májkrémes-... kenyér, kifli, kalács)
Néha alszik fél órát délelőtt
délben szinte azt eszi amit mi, levest csak a második után
1-3-ig alszik
felébred jön a rámolás, pakolás ...
elrágcsál egy fél almát
4-5-kor uzsonna tejpép, ebédből valami
7-kor fürdés, anyatej, majd Apa altatja el.
Szinte már szalad. Tiszta rosszcsont. Most jön neki alul az őrlő foga. (8 foga van)
köszönöm a válaszokat
Ebédre a főzelékeket még összeturmixoljátok?
Kedves második
Saját készítésű lekvárt adsz a babádnak?mennyi lekváros kenyeret eszik meg kisfiad egy alkalommal?
Az én fiam 10kg/75cm,anyatejes.Kicsit aggaszt,hogy nem hízik már kb 3hónapja tartja a súlyát,de mondjuk arra is gondoltam,hogy most már rengeteget mászkál,ha fogjuk a kezét szaladgál.Azért kérdem mennyit eszik a fiad,nehogy az legyen a gond,hogy most már nem elég neki amennyit adok enni.
10 kg és 74 cm a kislányom
már önállóan jár(és csak hogy megnyugodj, már 3 hónapja ő is havi 15-25 dkg-okat hízik).
Reggel 8 körül ébred,szopizik,majd félóra múlva reggeli fonott kalács,kenőmájas stb
10kor egy kicsi gyümölcs,ilyenkor általában alszik egy fél órát-órát
Fél1-1 körül ebéd főzelék, de általában már a mi ételeinkből is eszik
Majd alszik 2 órát.
Fél4körül szopizik, fél5 uzsonna, gyümölcs túróval,joghurttal,keksz-szel,vagy ezek kombinációjával, vagy vmi kenyér
Vacsora fél8kor vagy főzelék vagy tejpép
Fürdés,szopozik és alvás fél 9kor
Reggeli után megyünk a boltba,piacra, henteshez,
Alvás után játék, de most inkább az köti le,hogy bebarangolja az egséz lakást,és minden szekrényből kipakol.
Délután még kétszer megyünk ki, fél4 után egy jó félórára
Majd 5 óra után, de ilyenkor alig tudom behozni,tegnap is másfél órát voltunk kinn, de sírás lett a vége,mert nagyon nem akart bejönni.
Kis lányom 7kg. Mászik áll, kapaszkodva lépeget, ül. :)
Szopizik és még napi 4-5x kap szilárd ételt is.
Második vagyok. Bocsi lemaradtam. Saját készítésű és bolti lekvárt is kapott már. Mikor mennyit akar; a haját leszámítva, szeletelt kenyérből (ami elég vékonyka) 1-2 szeletet eszik meg tízóraira.
Azon ne aggódj, hogy nem hízik, mikor már sokat mozognak nem nagy a súlygyarapodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!