Hogyan érhetem el, hogy 8 hónapos babám végigaludja az éjszakát?
Nekem mikor ezt csinálta a fiam, valóban az étkezéssel volt probléma, de kiderült, hogy nem a vacsora, hanem az ebéddel. Én főztem neki, és ekkor csakúgy végő kényszerből vettem neki bébiételt és miután azt ette ebédre, mindeg átaludta az éjszakát. Illetve egy ismerősőm ebédre és vacsorára is üveges bébiételt adott neki. És neki az oldotta mega problémát.
Egyébként pedig nincs baj a cukros-lisztes dolgokkal (mondjuk ez nem is tudom hogy jött ide) csak minőségi cukros-lisztes dolog legyen az, mert a gabonák rengeteg jótékony és hasznos dolgot tartalmaznak. Csakúgy, mint a cukrok. Cukor elengedhetetlen az élethez, csak az nem mindegy milyen cukor.
Köszönöm az ötleteket, a nagyobb vacsorát kipróbálom... de az kizárt, hogy sírni hagyjam, ne haragudjatok, akkor inkább kelek még néhány hónapig.
A cukorral pedig semmi bajom... egy almában. A gabonapehelyben viszont annál inkább. És nem gondolom, hogy a drága csokis keksz jobb lenne az olcsónál. Nem embernek való táplálék. Én SOHA nem eszem cukrot és lisztet, nem elengedhetetlen az élethez.
Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek még van bármilyen ötlete, szívesen veszem.
Nem kötözködésképpen, inkább le a kalappal.
És mit eszel, ha szabad kérdeznem?
Mert ha semmi liszt, akkor gondolom semmi tésztát, semmi kekszet (olcsót, teljeskiörlésűt sem), semmi krumpli, rizs, semmi főzeléksűrítés..
Nem mintha meg tudnám oldani, mert oda kell figyelnem a fiam étkezésére, de mégis mi az amit eszel? Hogyan gondoskodsz az elégséges szénhidrát bevitelről?
És a semmi cukor- akkor semmi gyümölcs, gyümölcskészítmény, tejtermék, méz, szirup
Hogyan édesíted a dolgokat?
Vagy Atkins diétát folytatsz?
Szinte teljesen úgy van, ahogyan írtad, semmi liszt, teljeskiőrlésű sem, nincs tészta, nincs édesség, krumpli, rizs. Feljebb írtam, hogy gyümölcs viszont van, csak az "ipari" cukrokkal van bajom. Egyedüli kivétel gabonák terén a zabpehely, néha azt eszem. Ez van délelőtt, délután pedig valami húsfélét eszem vagy savanyúsággal vagy összevágott zöldségekkel (nincs időm salátát gyártani). Az benne a jó, hogy csak be kell dobni a sütőbe és ottfelejteni és a férjem is szereti. Gyakran eszünk tojást is.
A baba pedig a szopizások mellett kétszer eszik gyümölcsöt és kétszer főzeléket hússal.A főzeléket önmagával sűrítem, leturmixolom a zöldség kb felét és megáll benne a kanál.
Egyébként a baba 73 cm és 9 kiló, szerintem "jól eszik", nem alultáplált vagy ilyesmi...
Bocsánat, kifelejtettem, hogy valóban, tejet sem iszunk, de sajtot azt eszünk. És nem fogyókúra miatt, hanem ezeket tartom egészséges kajáknak, terhesség alatt is így ettem és 3,5 kilósan született a kisfiam, rám 8 kiló jött fel.
És Atkins diétát fél napig se tudnám tartani! Képtelen lennék lemondani a banánról, barackról, almáról, sütőtökről! Elegendő szénhidrátot eszem, ez biztos, különben fogynék szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!