Mit tehetek, hogy vegigaludja ismet az ejszakat?
Kislanyom 4 honapos, kb 1 1/2 honapos kora ota vegigaludta az ejszakat, fel sem ebredt.Egy hete minden megvaltozott: mar ejfel utan felebred,ket oran at "beszelget",a cumija nelkul nem alszik vissza, es ha kiesik a szajabol sir.Van,hogy 3-4 orat nem alszik ejjel,nem sir, csak egyszeruen nem almos.Es pesze ezutan egesz delelott alszik.Mi okozhatta ezt a valtozast? Mit tehetnek, hogy visszaszokjon az ejszakai alvasra?Segitsetek, mert nem birom sokaig a nemalvast!!!
koszike
ajánlom neked ezt az oldalt, nekem 3 hónapos a kisfiam és sokat segített hogy hogyan altassam: [link]
biztos találsz hasonló esetet, ha pedig mégsem akkor nyugodtan írhatsz Ágnesnek
kitartás addig is :)
Ne érts félre, de ha nem sír, akkor Te miért virrasztasz vele?
Ha kiesik a cumija, add neki vissza, és hagyd ott. Majd visszaalszik. Ha ottmaradsz vele, akkor csak még jobban felélénkül, esetleg játszani akar, stb.
Egyébként megpróbálhatjátok egy picit később letenni aludni, úgy, hogy elhúzzátok a fürdetés, esti etetés időpontját.
Koszi a gyors hozzaszolasokat!
Nem ertem miert cserelne fel az ejszakat a nappallal, ejjel kisagyban van sotetben, nappal a kanapen, jatszunk, es nem sotetitek be, ha szundizik.Nem beszelgetek vele, ha felebred, az volt az elso, amit nem tettem meg, minden mast igen:odaadtam a cumijat, itattam, szoptattam, lecsereltem a pizsijet bodyra, hogy ne legyen melege, de semmi nem hasznalt.
Amikor csak ugy "beszelget" azert virrasztok, de nem kozvetlenul mellette, mert addig forgolodik, mig keresztbe fekszik a kisagyban, beveri a fejecskejet,vagy kidugja a labait a racsok kozt, es akkor sir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!