Mit tehetek hogy végre végigaludja az éjszakát?
Én sosem veszem ölbe éjszaka, és semmi szín alatt nem viszem az ágyunkba. Utána ugyanis nem tudnám róla leszoktatni. A kiságy a miénk mellett van, ha felsír,egy korty víz, cumi és kész.
Néha egész jó, amikor jön a foga, néha óránként felsír, de inkább egy-két átvirrasztott éjszaka, és nagyrészt hagy minket aludni.
Fogzásra: homeopátiás camomille ch 15, nekünk bejött, észre sem vettük, hogy kibújt az első két foga.
Szerintem ha hozzászoktatod, hogy éjszaka nem veszed fel, vagyis csak ha nagyon sír, de utána amint megnyugodott, rögtön visszateszed, így előbb utóbb nem fog felkelni azért, hogy hozzátok bújhasson. Nap közben szundizhatsz vele nyugodtan, csak az éjszakát szokja meg.
Sok sikert.
A kisfiam is velünk alszik, én azt tapasztaltam, hogy fogzáskor ébred többször. Most töltötte a 18. hónapját, és két napja végig alussza az éjszakát, nem kér szopit. :D
Igaz, kint van mind a 16 foga. Szerintem türelem, ilyenkor neki sem jó, egy kis Chamommila 15 CH, lehet, hogy használ.
Azzal, hogy veletek alszik, semmit nem rontasz el, ráérsz még átszoktatni, szépen, fokozatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!