Mit tegyek? Tényleg igaza van? Rossz anya lennék?
Még csak 3 hetes a babám, de anyósom folyton azzal nyaggat, hogy miért nem teszem pólyába, és veszem úgy fel a babócát.
Azt mondja, hogy egy ekkora babának kötelező a pólya, mert szeretncsétlen gyereknek biztos össze vissza nyeklik-nyalklik a feje meg a nyaka.
Úgy érzem, hogy én is, és a férjem is biztonságosan tudjuk fogni... A babámnak pedig mintha melege lenne a pólyában.. Olyan kis izzadt a fejecskéje.
Anyósom a minap a fejemhez vágta, hogy nem értek egyáltalán a babához... Meg, hogy miért nem csinálom azt, amit ő mond..
Nem értem, mit gondol...hisz az én gyerekem, tehát nem fogom követni más utasításait. Miért nem érti meg? Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon zavaró, amit csinál?
Tényleg adjak pólyát a kicsire? Nagyon elbizonytalanít a veszekedéseivel anyósom...
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!