Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Tényleg igaza...

Mit tegyek? Tényleg igaza van? Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Még csak 3 hetes a babám, de anyósom folyton azzal nyaggat, hogy miért nem teszem pólyába, és veszem úgy fel a babócát.

Azt mondja, hogy egy ekkora babának kötelező a pólya, mert szeretncsétlen gyereknek biztos össze vissza nyeklik-nyalklik a feje meg a nyaka.

Úgy érzem, hogy én is, és a férjem is biztonságosan tudjuk fogni... A babámnak pedig mintha melege lenne a pólyában.. Olyan kis izzadt a fejecskéje.

Anyósom a minap a fejemhez vágta, hogy nem értek egyáltalán a babához... Meg, hogy miért nem csinálom azt, amit ő mond..

Nem értem, mit gondol...hisz az én gyerekem, tehát nem fogom követni más utasításait. Miért nem érti meg? Hogy mondjam meg neki, hogy nagyon zavaró, amit csinál?

Tényleg adjak pólyát a kicsire? Nagyon elbizonytalanít a veszekedéseivel anyósom...

Köszi előre is!

2011. jún. 1. 11:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
12.49-es vagyok.eszedbe ne jusson bólogatva megcsinálni utasításait!!!!Nem vagy te gép,arról nem is beszélve hogy van saját köldököd,igy saját döntés jogod is.én nem vagyok híve az anyóssal folytatott harcnak,igy hogy nem éltek együtt nem is olyan nagy gáz.amikor itt van,egyszerűen csináld úgy hogy amit mond egyik füleden be,a másikon ki.ne is próbálj figyelni rá,és terelj,hozz fel azonnal olyan témát amiben közös nevezőre tudtok jutni.bízd rá amikor ott van,add a kezébe,tegye tisztába,büfiztesse,te meg addig menj ki a konyhába vagy a fürdőbe vagy csinálj mást,igy csak ketten maradnak.az anyósod mentalitása ismerős nekem az anyám ilyen,de én vele élek.tud ő még cifrábbakat is mint anyósod.néha én is menekülnék,de a gyerekemre és a férjemre koncentrálok,csak az érdekel ők mit mondanak,a többi nem érdekel,egy burkot csináltam magam köré,igy védem magam,ez megtanulható.igy megmarad a jó kapcsolat,és elkerülhetők a konfliktusok is..
2011. jún. 2. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!