Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós babád itthon hagynád 1...

6 hós babád itthon hagynád 1 hétre hogy nyaralni menj külföldre?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kikapcsolódni a férjemmel, ránk férne, csak nem tudom hogy viselné a kislányunk a hiányunkat.

Ti mikor mentetek gyerek nélkül nyaralni?

2011. máj. 14. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%

Én sem tudnám otthon hagyni!

Másik országban , a kisfiam nélkül...SOHA!!

1 éves múlt a fiam, de max 2 óránál többet nem volt külön tőlem soha!

Ha dolgom van, azt is úgy próbálom intézni, amikor alszik!!

Ha nagyon kettesben szeretnél lenni a férjeddel, országon belül is vannak szép helyek, vagy 1 wellness szálloda stb.. DE akkor sem 1 hétre,és főleg nem,

hogy még csak 6 hónapos!!!

2011. máj. 15. 00:05
 22/29 anonim ***** válasza:

Szerintem még nagyon megviselné, és egy hét hosszú idő.

Mi először 6 hónapos kora körül mentünk el kettecskén, egy kiállítást megnézni - hát végigrohantuk :)

9 hós a babám, még nem voltam pár óránál távolabb tőle, mondjuk nem is tudnék, mert szopik. De őszre már tervezünk egy közös utat külföldre.

2011. máj. 15. 04:38
 23/29 anonim ***** válasza:
84%

Most nagyon ne haragudj meg Kedves Kérdező,de én azt sem értem,hogy egyáltalán ez hogy merült fel benned????:O.

Szeretnétek kiakapcsolódni????De már család vagytok,nemcsak Ti ketten a férjeddel,hanem ott van egy baba is....

Tényleg ne sértődj meg ,de én ezt nem is értem...

Nem szoktam ilyeneket írni,de ahogy megláttam a kérdést leesett az állam....

Nekem fura,hogy egyáltalán itt tudnád hagyni...

Én még ha 2-3 órára kell itthagynom a babám(10 hónapos),akkor is megesz a frász...

De lehet én csinálom rosszul?!?!?!

2011. máj. 15. 07:47
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves 64%-os!

Többször említetted már, hogy 3 felnőtt gyereked van. Te leadtad őket néhány hónaposan hetekre a nagyszülőknek? És a te gyerekeid is a kisbabájuk nélkül járnak nyaralni, és te vigyázol a féléves gyerekre napokig-hetekig? Vagy ők is "kórosan ragaszkodnak" a gyerekükhöz?

2011. máj. 15. 08:05
 25/29 anonim ***** válasza:
SOHA
2011. máj. 15. 08:18
 26/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező. Szerintem is korai még 6 hónaposan 1 hétre a mamára hagyni a bébit. Tavaly nyáron 6 hónapos volt a fiam, vittük magunkkal Balatonra, de még az sem volt túl zökkenőmentes, még velünk is megérezte a változásokat, máshol aludt, máshol fürdött, máshol játszott.

Idén nyáron másfél éves lesz, megyünk 1 hétre együtt nyaralni külföldre, aztán a párommal kettesben is elmegyünk mindössze 4 napra, és belföldre. Pedig tudom, hogy nyugodtan itthon hagyhatnám 1 egész hétre is a mamájánál, mert imád velük lenni, havi szinten tölt is náluk 1-1 hétvégét, de én képtelen lennék 1 egész hetet kibírni nélküle. Még a 4 nap is határeset, de erre szükségünk van a párommal igy másfél év után. Tudom, hogy a 4 nap alatt is, folyamatosan szinte csak a fiamra fogok gondolni, mint ahogy most is teszem, mert tegnap délutántól ma délutánig a nagymamájáéknál van. 1 éjszaka után is rettentően tud hiányozni!

2011. máj. 15. 08:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Lányom 10hós lesz mikor megyünk nyaralni külföldre,de meg sem fordult a fejemben,hogy itthon hagyjam,főleg ilyen sok időre. Bár ezt mindenki maga dönti el,én nem hagynám más igen. Ki hogy érzi.
2011. máj. 15. 09:14
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretnék már kikapcsolódni, de SOHA nem hagynám itthon a babámat, ha menni akarok, akkor vele együtt. Ez egy ilyen korszak, hogy nagyon kellünk neki. hamar felnőnek, lesz még alkalmunk bőven nélkülük élni napjainkat:(:(:( (középiskola,főiskola, amikor anya már ciki, családja ha lesz).
2011. máj. 15. 11:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem de a férjem sem.Nem mennénk nélküle nyaralni most 10hónapos,nagyon hiányozna.
2011. máj. 15. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!