6 hós babád itthon hagynád 1 hétre hogy nyaralni menj külföldre?
Szeretnénk kikapcsolódni a férjemmel, ránk férne, csak nem tudom hogy viselné a kislányunk a hiányunkat.
Ti mikor mentetek gyerek nélkül nyaralni?
Én sem tudnám otthon hagyni!
Másik országban , a kisfiam nélkül...SOHA!!
1 éves múlt a fiam, de max 2 óránál többet nem volt külön tőlem soha!
Ha dolgom van, azt is úgy próbálom intézni, amikor alszik!!
Ha nagyon kettesben szeretnél lenni a férjeddel, országon belül is vannak szép helyek, vagy 1 wellness szálloda stb.. DE akkor sem 1 hétre,és főleg nem,
hogy még csak 6 hónapos!!!
Szerintem még nagyon megviselné, és egy hét hosszú idő.
Mi először 6 hónapos kora körül mentünk el kettecskén, egy kiállítást megnézni - hát végigrohantuk :)
9 hós a babám, még nem voltam pár óránál távolabb tőle, mondjuk nem is tudnék, mert szopik. De őszre már tervezünk egy közös utat külföldre.
Most nagyon ne haragudj meg Kedves Kérdező,de én azt sem értem,hogy egyáltalán ez hogy merült fel benned????:O.
Szeretnétek kiakapcsolódni????De már család vagytok,nemcsak Ti ketten a férjeddel,hanem ott van egy baba is....
Tényleg ne sértődj meg ,de én ezt nem is értem...
Nem szoktam ilyeneket írni,de ahogy megláttam a kérdést leesett az állam....
Nekem fura,hogy egyáltalán itt tudnád hagyni...
Én még ha 2-3 órára kell itthagynom a babám(10 hónapos),akkor is megesz a frász...
De lehet én csinálom rosszul?!?!?!
Kedves 64%-os!
Többször említetted már, hogy 3 felnőtt gyereked van. Te leadtad őket néhány hónaposan hetekre a nagyszülőknek? És a te gyerekeid is a kisbabájuk nélkül járnak nyaralni, és te vigyázol a féléves gyerekre napokig-hetekig? Vagy ők is "kórosan ragaszkodnak" a gyerekükhöz?
Kedves Kérdező. Szerintem is korai még 6 hónaposan 1 hétre a mamára hagyni a bébit. Tavaly nyáron 6 hónapos volt a fiam, vittük magunkkal Balatonra, de még az sem volt túl zökkenőmentes, még velünk is megérezte a változásokat, máshol aludt, máshol fürdött, máshol játszott.
Idén nyáron másfél éves lesz, megyünk 1 hétre együtt nyaralni külföldre, aztán a párommal kettesben is elmegyünk mindössze 4 napra, és belföldre. Pedig tudom, hogy nyugodtan itthon hagyhatnám 1 egész hétre is a mamájánál, mert imád velük lenni, havi szinten tölt is náluk 1-1 hétvégét, de én képtelen lennék 1 egész hetet kibírni nélküle. Még a 4 nap is határeset, de erre szükségünk van a párommal igy másfél év után. Tudom, hogy a 4 nap alatt is, folyamatosan szinte csak a fiamra fogok gondolni, mint ahogy most is teszem, mert tegnap délutántól ma délutánig a nagymamájáéknál van. 1 éjszaka után is rettentően tud hiányozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!