Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elvigyem a 15 hónapos oltásra...

Elvigyem a 15 hónapos oltásra a kisfiamat, ha pont utána héten mennénk 7 napra külföldre nyaralni?

Figyelt kérdés
Még nem töltötte be a 15 hónapot, csak igy kaptunk időpontot. Nyaralás után 1 hetet leszünk itthon, utána megint 1 hét nyaralás... Ti mit tennétek? Mennyire viselte meg a babátokat?
2010. jún. 20. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia,nekünk az orvos csak akkor adta be az oltást,ha betöltötte az x hót,ebben az esetben a 15 hónapot. Mondjuk mi ezzel az oltással majdnem 1 hónapot csúsztunk,mert kislányom beteg lett,és eléggé elhúzódott. Lehet emiatt is,de utána 10 napra belázasodott és náthás is lett, a 3 hós oltásnál volt még láza ,a többi után nem.Én megvárnám még visszaértek a nyaralásból és utána adatnám be.
2010. jún. 20. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is lázas egy hétre rá, pedig a többi oltástól nem volt tünete. Én nem mernék úgy elmenni nyaralni, nálunk csak kínlódás lett volna belőle.
2010. jún. 20. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ém kislányom pedig tavaly karácsony előtt pár nappal kapta volna meg.Megkérdeztem h nem e lehetne eltolni pár héttel, hogy az ünnepek után legyünk.Mondta a doki hogy persze semmi akadálya.

Amúgy minden oltás nála lázzal járt, de ettől semmi baja nem volt, de nyaralni én sem mennék ha frissen lenne beoltva ki tudja..

Kérdezd meg a dokit, sztem nyaralás utánra kéne időziteni.

2010. jún. 20. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, leegyeztetem akkor a dokival, hogy hadd legyen utána.
2010. jún. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!