6 hós babád itthon hagynád 1 hétre hogy nyaralni menj külföldre?
Szeretnénk kikapcsolódni a férjemmel, ránk férne, csak nem tudom hogy viselné a kislányunk a hiányunkat.
Ti mikor mentetek gyerek nélkül nyaralni?
Nekem nem a másnál hagyással lenne problémám, mert pár hetes koruk óta rendszeresen vannak a nagyikkal hosszabb-rövidebb időkre, de azért külföldre nem mennék 1 hétre, mert ha van valami, tényleg egy örökkévalóság hazajutni (hiába 1-2 óra az út mondjuk, de becsekkolni, késik a gép stb.).
Mi rendszeresen megyünk a férjemmel ide-oda kettesben, de igyekszünk 200 km-es körzetben maradni, hogy bármikor kocsiba ülhessünk és jöjjünk haza.
Külföldre is járunk, de oda visszük a gyerekeket, kicsi koruk óta, ebből még nem volt problémánk, és mindenki jól érzi magát.
Egyébként meg csak akkor megyek külföldre gyerek nélkül, ha a férjem itthon marad és fordítva (nyilván ez nem nyaralás, hanem üzleti út, stb.).
Hát a 6 hónapost semmiképpen, még melós út miatt sem, nemhogy azért mert kettecskén akarok lenni.
És most lehet azt hiszed hogy jaj de jó lenne nélküle nyaralgatni meg kikapcsolódni és férjeddel lenni kettesben, de hidd el egy nap után hiányozna, bűntudatod lenne, stb.
Korai még a 6 hónap mind a ygereknek hogy nélküled legyen ilyen sokáig, mind nektek hogy már ennyire kibukjatok hogy el akarjatok tűnni a gyerektől édeskettesben egy hétre. Bocsánat, de ez a véleményem.
Nem! Kicsi is, 1 hét hosszú is, én nem hagynám sehol az biztos. Nem is hagytam őket hetekre mamánál se. Mi a gyerekekkel megyünk nyaralni.
Ha nagyobb lenne (sokkal) és egy belföldi hétvégéről lenne szó, akkor még azt mondom. De pici babát több száz km-re 1 hétre elhagyni... :(
"Pedig a gyereknek is jobb,ha nem csak a szüleikhez kötődik. "
...ja, csak éppen 6 hónaposan ennek még nincs itt az ideje. Mindenkire ráfér férjjel kettesben a hét külföldi édes semmittevés de a picibabás szülői létbe ez még nem fér bele, csak ha kicsit nagyobb lesz a baba. De én akkor is inkább vinném, mert ő is élvezne egy pancsit, nagy sétákat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!