Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós babád itthon hagynád 1...

6 hós babád itthon hagynád 1 hétre hogy nyaralni menj külföldre?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kikapcsolódni a férjemmel, ránk férne, csak nem tudom hogy viselné a kislányunk a hiányunkat.

Ti mikor mentetek gyerek nélkül nyaralni?

2011. máj. 14. 22:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%
Én meg otthon hagytam.Igaz 8 hónapos volt.A nagyszüleinél. Első nap nyűgösködött,és azt az örömet,mikor hazaérve meglátott,elmondani nem lehet.De semmi baj nem volt vele.Mi feltöltődtünk,a nagyszülők megfiatalodtak,a gyerek is örült.
2011. máj. 14. 22:50
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
Dehogy felejtené el a szüleit! Csak ma az anyukák túlzottan ragaszkodnak a gyerekeikhez. Pedig a gyereknek is jobb,ha nem csak a szüleikhez kötődik. Ha megbízol abban,akire hagyod,akkor menjetek nyugodtan.
2011. máj. 14. 22:52
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem a másnál hagyással lenne problémám, mert pár hetes koruk óta rendszeresen vannak a nagyikkal hosszabb-rövidebb időkre, de azért külföldre nem mennék 1 hétre, mert ha van valami, tényleg egy örökkévalóság hazajutni (hiába 1-2 óra az út mondjuk, de becsekkolni, késik a gép stb.).

Mi rendszeresen megyünk a férjemmel ide-oda kettesben, de igyekszünk 200 km-es körzetben maradni, hogy bármikor kocsiba ülhessünk és jöjjünk haza.

Külföldre is járunk, de oda visszük a gyerekeket, kicsi koruk óta, ebből még nem volt problémánk, és mindenki jól érzi magát.

Egyébként meg csak akkor megyek külföldre gyerek nélkül, ha a férjem itthon marad és fordítva (nyilván ez nem nyaralás, hanem üzleti út, stb.).

2011. máj. 14. 22:52
 14/29 anonim ***** válasza:

Hát a 6 hónapost semmiképpen, még melós út miatt sem, nemhogy azért mert kettecskén akarok lenni.

És most lehet azt hiszed hogy jaj de jó lenne nélküle nyaralgatni meg kikapcsolódni és férjeddel lenni kettesben, de hidd el egy nap után hiányozna, bűntudatod lenne, stb.

Korai még a 6 hónap mind a ygereknek hogy nélküled legyen ilyen sokáig, mind nektek hogy már ennyire kibukjatok hogy el akarjatok tűnni a gyerektől édeskettesben egy hétre. Bocsánat, de ez a véleményem.

2011. máj. 14. 22:56
 15/29 anonim ***** válasza:

Nem! Kicsi is, 1 hét hosszú is, én nem hagynám sehol az biztos. Nem is hagytam őket hetekre mamánál se. Mi a gyerekekkel megyünk nyaralni.

Ha nagyobb lenne (sokkal) és egy belföldi hétvégéről lenne szó, akkor még azt mondom. De pici babát több száz km-re 1 hétre elhagyni... :(

2011. máj. 14. 22:57
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig a gyereknek is jobb,ha nem csak a szüleikhez kötődik. "

...ja, csak éppen 6 hónaposan ennek még nincs itt az ideje. Mindenkire ráfér férjjel kettesben a hét külföldi édes semmittevés de a picibabás szülői létbe ez még nem fér bele, csak ha kicsit nagyobb lesz a baba. De én akkor is inkább vinném, mert ő is élvezne egy pancsit, nagy sétákat, stb.

2011. máj. 14. 23:03
 17/29 anonim ***** válasza:
6 hónaposnál még korai lenne inkább rövidebb időre belföldre és öt is vigyétek sok szálloda kifejezetten gyerekbarát.
2011. máj. 14. 23:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az a furcsa hogy neked nem hiányozna a mindössze fél éves kisbabád egy héten át....mert biztos hiányozna és minden gondolatod körülötte forogna ezért nem tudnál kikapcsolni lelkileg.
2011. máj. 14. 23:29
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos,hogy nem hagynám otthon még 1 évesen sem,nem hogy 6 hónaposan!!!!
2011. máj. 14. 23:31
 20/29 anonim ***** válasza:
Szia!Nos nekem is nagyon hiányzik egy kis kikapcsolódás,de idáig elképzelhetetlennek tartottam,hogy elmenjek akár egyetlen napra is a babám nélkül.Most 17 hónapos a kisfiam és a jövő hónapban mikor ő már másfél éves lesz,először fogok egy hétvégét Balatonon tölteni a barátnőmmel/külföldön él és ritkán utazik haza/addíg apuka fog vigyázni rá.De már most félek,hogy mi lesz mert nagyon anyás a kincsem:)Remélem nem lesz baj és én is kitudok kapcsolódni kicsit....rámférne!De 6 hónaposan tuti nem hagytam volna otthon,pláne nem egy hétig és pláne nem külföldre távozva!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ne tegyétek szerintem!Majd egy kicsit később!Amúgy is annyira elrepülnek az első évek,hónapok!Észre sem veszed és már kamasz,kis túlzással persze!Inkább élvezd a babázás minden percét!Nyaralni külföldre bármikor mehetsz,de a babád csak egyszer 6 hónapos!!!!!!Akkor tényleg inkább egy hétvége belföldön!
2011. máj. 15. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!