Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hós babád itthon hagynád 1...

6 hós babád itthon hagynád 1 hétre hogy nyaralni menj külföldre?

Figyelt kérdés

Szeretnénk kikapcsolódni a férjemmel, ránk férne, csak nem tudom hogy viselné a kislányunk a hiányunkat.

Ti mikor mentetek gyerek nélkül nyaralni?

2011. máj. 14. 22:30
1 2 3
 1/29 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

6 hónaposan nem hagynám itthon, még akkor sem ha a nagyszülőnél teljesen biztonságban van.

De azt teljesen megértem hogy vágytok a kikapcsolódásra. Én inkább egy hosszú hétvégét csinálnék belföldön egy wellnesshotelben, pl. indulás péntek este és vasárnap délután hazaérkezés. Ennél többre nem mennék.

De ha van baráti pár gyerekkel, akkor mehetnétek együtt és be lehetne osztani, hogy egyik este az egyik szülő pár vigyáz a gyerekekre, a másik este pedig a másik, így a gyerek is veletek van de kicsit ki is tudtok kapcsolódni.

2011. máj. 14. 22:35
 2/29 anonim ***** válasza:
én nem mennék a babám nélkül, most 17 hónapos, idén együtt megyünk nyaralni, bababarát apartmant béreltünk ki, remélem tetszeni fog neki :) Tavaly nem mentünk, még kicsinek gondoltam hozzá
2011. máj. 14. 22:36
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
ma 22:36os vagyok. külföldre meg azért sem mennék a babám nélkül mert ha bármi baj történne nagyon sok idő lenne hazajönni, én nem tudnám jól érezni magam :(
2011. máj. 14. 22:37
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmi pénzért nem hagynám itthon!Vagy én is maradnék a fenekemen! (nem bántót akartam írni)

2Gyerekem van, tavaly 2hónapos babámat is vittük nyaralni!Szinte egész nap aludt!A fürdőben felváltva vigyáztunk rá, míg a nagytesóval valaki lubickolt!

2011. máj. 14. 22:38
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Szétaggódnád az agyad és napi ötvenszer hívnád a nagyit. A férjed meg egy idő után megelégelné, és úgy érezné nem törődsz vele.
2011. máj. 14. 22:41
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha már nem szopik,átalussza az éjszakákat,nincs hozzád szokva,jól el van nappal és éjjel is a mamával,akkor igen. Természetesen,ha a mama is vállalkozik rá.
2011. máj. 14. 22:42
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék. Eddig -közel 2 év alatt- a leghosszabb külön töltött idő 2 nap volt, nem szeretném túl gyakran megismételni!!!
2011. máj. 14. 22:42
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
nem hagynám otthon!!!vinném magammal---sőt---viszem is!!!:)
2011. máj. 14. 22:44
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen!
2011. máj. 14. 22:49
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem hagynám másra napokig!

Majd, ha nagy lesz, eldöntheti, hogy szeretne-e velünk nyaralni.

Egyébként egy fél éves baba memóriája nagyon kicsi, így egy hét alatt simán elfelejti a szüleit, de addig is nagyon sírna a hiányotoktól! Én nem bírnám megtenni ezt a gyerekemmel.

2011. máj. 14. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!