Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tápszert vegyek 10...

Milyen tápszert vegyek 10 hónapos kislányomnak? Még szopizik, csak nyaralni indulunk külföldre, így biztos, ami biztos, vinnék neki tápszert, hátha valami oknál fogva baj lenne a szopival.

Figyelt kérdés

Pl én összeszedek valami nyavalyát, esetleg a tengeri kütyüktől vagy hasonló dolgokra is fel akarok készülni.

A másik, hogy miből adjam neki, ha szükség lesz rá? Cumisüvegből sosem ivott, most Avent varázsitatója van, a vizet ebben kapja. Vegyek azért egy cumisüveget, hátha?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. júl. 24. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Beba 2 tápszert javaslom és a varázsitatót.
2010. júl. 24. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
humana 3+ 8hónapos kortól adható és az almás finom is.Varázsitatóból add neki szerintem.
2010. júl. 24. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
én a milupa milumil 3ast ajánlom. 9 hótól adható!Ha eddig nem ivott cumisüvegből akkor tuti nem fog, szerintem is a varászitatóból add!
2010. júl. 24. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Babylove 2eset ajánlom és varázsitatóból ad szerintem is!
2010. júl. 24. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor a varázsitató biztos, most már csak tápszert nem tudok választani:). Kedden megyek tanácsadásra, majd megkérdezem az orvost és a védőnőt, hogy ők mit ajánlanak, aztán majd kiválasztom utána a "befutót".

Köszi!

2010. júl. 24. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a doki az általa felírt ha tápszert fogja ajánlani, de szerintem inkább vegyél nem ha tápszert,mert a ha keserű, és nem szokták szeretni a babák általában.lehet, hogy a tied szeretné, de inkább ne kockáztass.Én egy hónapig adtam tápszert a babámnak esténként,mert este már nem volt elég a tej,milupa jó éjszakát tápszert vettem.egy hónapig minden gond nélkül megitta ,de csak pohárból,azóta nem,így tejpépet vacsorázik.
2010. júl. 24. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Javaslom, hogy mielőtt elindultok, próbáld megkóstoltatni vele, akármit is vettél!!!! Mi úgy jártunk, hogy néhány hónapja kellett kiegészítenem táppal esténként a tejet, és egy hete, amikor mentünk strandra, megkóstoltattam vele, de már nem akart enni! Ha nem fogadja el, amit választottál, még mindig tudsz itthon venni neki valamit indulás előtt!!!!!

2010. júl. 25. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!