Anyukák, Apukák! Mentek valahová nyaralni (akár külföldre, akár belföldre)? Ha igen, hova? Ha nem, miért? Ha lehetne, hová mennétek? Miket visztek a babátoknak? Hány napra mentek? Hogy szórakoztatjátok útközben?
Autóval megyünk, Horvátországba, egy hétre júli vége - augusztus eleje körül (Isztria, ezen belül is Rovinj és környéke az úticél). 20,5 hónapos most a kisfiam. Tavaly nem voltunk, mert egyrészt anyagilag sem álltunk úgy, másrészt kicsi is volt még. Ráadásul azelőtti évben sem voltunk a nagy pocakom miatt, úgyhogy idén autóba pattanunk, és irány a tenger. 6-7 óra alatt oda is lehet érni, szóval mindenképpen megyünk nyaralni.
Apartmant akarunk keresni, és mindenfélét viszünk, amit itthon is szoktunk használni. Van egy hordozható dvd-lejátszónk, ha nagyon unatkozna, akkor nézhet akár mesét is útközben, de szerintem nem lesz ezzel gond, jól elvan a kocsiban, és alvásidő is lesz az útban, úgy akarunk majd indulni.
Mi is Bükfürdőre megyünk. :) Akkor lesz 6 hónapos a kislányunk. Remélhetőleg a másfél órás utat végigalussza, így szórakoztatni nem kell majd. :)
Csak 4 napra megyünk, augusztus végén. Az utazó ágyát visszük, külön szobában fog ott is aludni (2 szobás apartman). A játékai közül is viszünk párat, plédet, amire le lehet tenni. Meg persze ruhát, gyógyszert, napvédőt, stb.stb. Valószínűleg bemegyünk vele az élmény fürdőbe, ott van baba-medence is.
Hamarosan indulunk Szicíliába,ott 10 napot leszünk,repülővel megyünk.A babánknak 10 hónapos kora ellenére nem ez lesz az első repülős útja(az első 5 hós korában volt,Spanyolországba mentünk a barátainkhoz).
Augusztus közepén pedig még elmegyünk Görögországba szintén repülővel,de oda már nem csak hármasban megyünk,hanem jön pár barátunk is.
Én még kora ősszel elszeretnék menni a párommal kettesbe is valahova,bár nem tudom,hogy fogom tudni itthon hagyni a babánkat :D
Szerintem egy nagyobb bőrönd biztosan tele lesz a picink dolgaival,annak ellenére,hogy mindig igyekszem úgy pakolni,hogy a hazaúton is be tudjuk cipzározni a bőröndöket(szeretek külföldön vásárolni :D).
Útközben elvan csendben,nem szokott nyűgös lenni,néha el is alszik.
A nagyiék még szeretnék elvinni a picit valahova egy hosszabb hétvégére,de én ezt nem tartom túl jó ötletnek,mert sírógörcsöm van néha,ha nem látom a picur egy fél napnál tovább...
Kellemes nyarat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!