Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit tegyek, hogy...

Anyukák! Mit tegyek, hogy kisfiam végigaludja az éjjeleket?

Figyelt kérdés

9 hónapos lesz, és összességében 2 hetet aludt végig éjszaka születése óta.

Nagyon kivagyok, sokszor már alig élek, apa segítsége kizárva, másrészt meg fittnek kellene lennem napközben, mert meglehetősen nagy a mozgásigénye a kicsinek.

2011. ápr. 13. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia

Kislanyom holnap lesz 14 honapos es egyetlen ejjelt sem aludt meg vegig.

Probaltunk mar babamasszazst, j&j lila furdetot, levendula es kamilla teas furdetest is.Vettem mar babaknak valo illoolaj mixet is

vettem olyan elektromos gepet is ami az ilatositot 8 oran keresztul parologtatja, hogy jobban aludjon.

Probaltuk mar varialni a vacsorajat.

Probaltunk egyszobaban ulon agyban, kozos agyban, es kulon szobaban is aludni.

Probaltunk mar homeot is, de eddig semmi javulas.

A sirni hagyni modszerrel nem ertek egyet, igy nincs mas, mint varni, hogy konnyebb legyen.Remelem Nektek lesz valami megoldas amit megosztassz itt az oldalon es segitesz nekunk is :)

Sok sikert es nyugodt ejszakakat!!

2011. ápr. 13. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Nekem sem alusszák át az éjszakát az ikerfiaim, 8 hósak épp ma. 7-8 között alszanak el este, aztán 10kor kel minimum az egyik szopizni, aztán reggelig még kétszer minimum fejenként ébrednek. Hamar visszaalszanak szopin. Az egyik már nagyon szépen rászokott hogy este fürcsi, vacsi, szopi és alvás, hang nélkül elalszik, de a másik cicin alszik el, és nem tudom leszoktatni. Cumit nem fogadja el, szopizza az ujját, de csak miután kicicizte magát. Különben üvölt amíg nem kapja meg, és nem adja fel. Én is hulla vagyok, és van hogy a 2,5 éves lányom is megébred heti 2x biztos, és van hogy 3 órát fent van mire elalszik. :-(
2011. ápr. 13. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Erre a problémára a "suttogo titkai" cimü köny tracy hogg-tol lesz a megoldás. Vegigolvastam mindhárom kötetét, de istenitem!!! Fiam 4 hos kora ota este 7-töl reggel 8 ig alszik. Nekem is nagyon hasznos volt!!! Es le lehet szoktatni!!!! A könyv kb 2500 ft, de állitolag le is lehet tölteni. Nézz utánna. Sok sikert!!!
2011. ápr. 13. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én suttogózhattam:(((Nem alszik azóta sem:(!
2011. ápr. 14. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!