Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól aludta át 1. ;2....

Mikortól aludta át 1. ;2. ;tbbedik/fiú ill lány anyatejes babád az éjjeleket?

Figyelt kérdés

mikori születésű?Mennyire befolyásolhatja ezt az idő?Mert pl az 1.fiam október végi,és már 6hetesen átaludta az éjszakát,egészen a 4.hónapig-akkor kezdtük a hozzátáplálást.

Most a 2.fiam,aki június elején született már csak 1x kel hajnalban olyan 2-3-4 körül,ez is teljesen változó,és után már csak reggel 6-7-8körül.Úgy,hogy a vacsi az általában fixen 7körül van(+-fél óra)

2010. aug. 15. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
csak a kislányomról tudok nyilatkozni, mert csak ő van. ő decemberi, most lesz 20 hónapos, és kb. 1 évesen kezdett jobban aludni, ami azt jelentette, hogy nem 10-15x kelt éjjel, hanem csak 3-4x, de éjjelt először 16 hósan aludt át. most csak akkor kel, ha zavarja a foga, ez mostanság sajnos gyakrant jeletn megint...most tört át nemrég 2 szemfoga, továbbiakban nagyon várom, hogy a másik kettő is áttörjön végre....
2010. aug. 15. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok még mindig, elfelejtettem, hogy sztem befolyásolhatja az idő, pl. ha épp frontok vannak, akkor az azvarhatja őket, ez nem tudom, mely hónapokban gyakoribb, meg a nagy meleg miatt az amúgy jól alvó babák is gyakrabban ébredhetnek. de alapvetően sztem a baba temperamentuma határozza meg. a nappal is örökmozgó gyerek hajlamosabb éjjel is kelni...legalábbis én ezt olvastam szakkönyvben, az én kislányom is sajtkukac nappal, ill. a környezetmben lévő babák is figyelembe veszik ezt az elméletet. :))
2010. aug. 15. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Június közepén született a kislányunk (első baba), a legelejétől fogva ébred kb hajnal 1 és 2 között, utána 4 és 5 között. Ez így két felkelésnek számít. Eszik és rögtön vissza is alszik. Nekem ez is fárasztónak tűnik, mármint úgy értem hogy nem tudom kipihenni magamat de ugye ez édes "probléma", de van aki azt mondja hogy óránként ébred a babája... Szóval ezek szerint szerencsések vagyunk :)
2010. aug. 15. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerek,3 márciusi 1 szeptemberi-mind a négy 2 éves korától alussza át az éjszakát.
2010. aug. 15. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első lányom februári, kb 4-5 hónapos korától aludta át az éjszakáka. Amikor szobatiszta lett és már éjszakára sem kellett pelus, egyszer ébredt éjjelente pisilni.

A második lányom decemberi, 3 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt végig. Kb 4 hónapos koráig fél óránként felébredt, volt úgy, hogy olyan hulla fáradt voltam, hogy azt sem tudtam amikor felriadtam, hogy megfürdettem, megetettem-e már.

Mindketten anyatejesek voltak.

2010. aug. 15. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
februári és kisfiú. 18 hónapos és még kel 1-2x.
2010. aug. 15. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!