Nem túl kicsi a babám? Anyatejes, holnap lesz 5hónapos,2800gr-al és 50cm-el született, most kb.60cm és kb.5500gr. Olvasom itt h ennyi idős lány babák már 65centik és 6-7kilósak.
Mintha magamat olvasnám! :)
Én is mindig aggódtam (na jó most van hogy egy kicsit...).Nagyon picikének született a lányom... most 7 és fél hónapos 68cm és 6700g. Kisebb az átlagnál de én sem vagyok nagy darab és nagyon kis formás csajszi. Nekem a doktornőm mindig nyugtat, hogy ha jó kedvű, gyarapodik akkor nincsen semmi baj! :)
Nyugi minden rendben van a Te kicsiddel is!:D
Jaj,ne hasonlitgasd össze őket hiszen minden baba más.
Az én fiam 5 hósan 7600gr és 68 cm volt.De ha azt is elmondom hogy 4430gr és 61cm született akkor már érthető is.Szépen fejlődik és eszik a babád CSAK EZ a lényeg.
6 hós babám 6200 gr 66 cm. Tanácsadáson a többi anyuka mindig csodálkozik, hogy az övé fiatalabb és 2 kilóval több.
Én meg büszke vagyok rá, hogy az enyém ilyen édi, formás.
A feje is kisebb mint a többié. Én így imádom.
Anyatejes, igény szerint szopizik. Mozgékony, ügyes, okos.
Nem aggódom a súlya miatt. 2340 gr-l 49 cm-el született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!