Anyatejet ismerőstől? Sajna diétáznom kell és elment a tejem. A kicsim 4 hónapos. Ismerősöm ajánlotta, hogy kismama barátnője szívesen adna nekünk tejet, mert neki sok van. Elfogadnátok? Ez nincs bevizsgálva, hivatalosan ő nem ad le tejet.
Szisztok! Hát nem gondoltam volna, hogy ilyen "lavinát" indítok el a kérdésemmel! Nagyon köszönöm mindenki véleményét!
Bár szerettem volna, ha továbbra is tudok tejet biztosítani a kicsimnek, de a félelem nagyobb bennem, hogy nehogy valami betegséget kapjon, vagy esetleg hasfájós legyen az idegen tejtől. Hát igen, hiába vizsgáltatnánk be, de mivan ha mégis valami lappangó betegsége van a kismamának?! Sajna nem ismerem személyesen a felajánlót, így nem látok bele az életébe! Úgyhogy kihagyom ezt "nemes" felajánlást! A legdrágább tápszert veszem, remélem nem véletlenül kerül ennyibe. Illetve a hozzátáplálást is elkezdtem, és hál istennek nincs gond, nagyon örül az új ízeknek.Egyébként a tápszertől csak azért tartottam, hogy talán jobban hízlal, mint a tejci. Mert mint már írtam 8,5 kg és 67 cm a cseppem 4 hónaposan. Bár nem kövér baba, szép arányos, édi kis hurkákal:D
Mindenkinek köszi mégegyszer és minden jót kívánok nektek!
Sziasttok!
Én pont a másik oldalon állok mint a kérdező.3.babámat szoptatom.Az első kettővel is rengeteg tejem volt,és nem állomáson keresztül vitték el,hanem volt osztálytársamhoz került.Semmi gond nem volt belőle.
Mostani babámmal már fagyasztom a tejet mert csak hetente jön érte egy falubeli anyuka akinek a védőnő adta meg a címem.Az Ő babája koraszülött volt és sok tápszert kipróbáltak de mindegyikkel volt valami gondjuk.A tejemet az első pillanattól elfogadta a fia,szépen gyarapszik,fejlődik és habár már 4 hónapos és elkezdte a hozzátáplálást az anyatejet még mindig viszi és tápszer helyett adja a babájának.
Rendszeres véradó voltam(itt sokmindenre szűrnek)a terhesség alatt is rengeteg vizsgálat volt(gondolom mindenkinél)és egy percig sem gondolkoztunk,hogy menjek-e plussz vizsgálatokra.
Nekem boldogság ha segíthetek,nekik jól jött a segítség és ennyi.Mindenki eldöntheti neki mi a fontosabb,biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!