Bölcsődébe jelentkezés hogy zajlik, mit kell vinnem? Szeptembertől menne, szeretnék előre beiratkozni, bár hivatalosan csak tavasszal lehet.
Figyelt kérdés
Csak sétáljak be valamelyik nap,hogy "csókolom, szeretném előre beíratni a gyerkőcöt"? Mit kell vinnem, milyen papírokat? Csak jövő nyáron megyek vissza dolgozni.2010. szept. 23. 22:15
1/8 anonim válasza:
Ha te otthon maradsz és nem dolgozol én úgy tudom, hogy nem veszik be. Így is kevés a hely, és azokat részesítik előnyben, akiknek a szülei dolgoznak. Persze, amúgy menj be, és kérdezd meg.
2/8 anonim válasza:
Szia.Igen én bementem,elmondtam miért jöttem és elküldtek az igazgatónőhőz.Ott kaptam egy jelentkezési lapot,amit kitöltve visszakellett vinni.Azon fel kell tüntetni,mikortól kéred a bölcsödei ellátást.Levélben értesítettek a felvételről és bekellett menni egy megbeszélésre.Kérni kellett a mák-tól családi pótlék igazoló papírt és ha gyermek kezdi a bölcsödét,vinni kell munkáltatóit.
3/8 anonim válasza:
Nekem kértek lakcímkártyát, születési anyakönyvi kivonatot. De már 2 évre előre tele van, mi megkaptuk a levelet, hogy csak egy év múlva vették volna fel. Ami röhej, mert akkor meg már mehet oviba.
4/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: írtam, hogy én nyártól mennék dolgozni, ezért szeretném a gyereket szeptembertől bölcsibe járatni!!
Tehát csak bemegyek, elmondom mit szeretnék és ők majd mondják. Nem mérgesek ha csak úgy bemegy az ember?
2010. szept. 24. 08:00
5/8 anonim válasza:
Én is bemnetem, semmi gond nem volt. Kitöltöttek egy papírt, tajszámot kértek, neve, szül. ideje, anya neve, apa neve, foglalkozása és kész.
6/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. Mi is csak márciusba megyünk
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az probléma lehet hogy párom még nincs bejelentve a kerületbe? Vagy először jelentsük be, legyen meg a lakcímkártya módosítás és csak utána menjek a bölcsibe?
2010. szept. 24. 10:51
8/8 anonim válasza:
Én is csakúgy bementem érdeklődni, és nagyon kedvesek voltak. Elmondták náluk hogy zajlanak a dolgok. Nekem csak párom és a lányom van ide bejelentve, de én nem. Ezt nem is mondtam nekik, de csak a gyerek lakcím kártyáját kérték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!