Anyatejet ismerőstől? Sajna diétáznom kell és elment a tejem. A kicsim 4 hónapos. Ismerősöm ajánlotta, hogy kismama barátnője szívesen adna nekünk tejet, mert neki sok van. Elfogadnátok? Ez nincs bevizsgálva, hivatalosan ő nem ad le tejet.
ez már kissé anyatej-tápszer vita lett.
fura dolog ez, mert ennyire szélsőséges tápszerellenességet még nem hallottam. persze, h az anyatej a legjobb, de 2008-2009-ben az év története a szoptatás, és a szoptass, mert muszáj dömping kissé gusztustalan. de mindegy is. a válaszolónak csak annyit,
hogy láttam már a tv-ben pelenkareklámot, terhességi vitamin reklámot, popsitörlő, popsikrém... DE soha!!!! nem volt tápszer reklám.
és akinek valaha is volt a kezében tápszeres doboz az tudja, h rá van írva jól ismert szöveg: "a csecsemő legegészségesebb tápláléka az anyatej" kezdettel...
és nem hízlal, nem okoz szorulást, sem bélcsavarodást és sorolhatnám az agyatlanok kitalációit. 2009 van anyuka!!!! nem 1968!!!!
de a bádog dolgot még most sem értem:))))
Sziasztok!
Az anyuka, döntsön úgy, ahogy jónak látja, fogadja el és etesse a babáját, vagy ne fogadja el és vegyen különböző tápszert és próbálja ki, melyiket fogadja el a gyermeke! Szépen lassan vegyen tejpépet és azzal is fedezi a tejcsit!!!!
De majdha kétszer eszik tejpépet és egyszer tápszert már megfelelő a tejalapú szükséglete egy napra:)!!!!
Neked boldog babázást kívánok!!!
A 00:18-as válaszoló menjen melegebb éghajlatra, majdnem lefordultam a székről amikor a válaszát olvastam én is!!!
Hogy lehet ilyet írni, hogy a tápszer méreg, meg betegséget okoz????? Egy gyermek nem attól lesz allergiás, mert tápszert vagy anyatejet kap, hanem attól, hogy van-e az allergiára hajlama!!!! Talán, ha után a olvasnál dolgoknak, akkor jobban tudnád ezeket!
Egy egy ilyen idiótával inkább már nem is foglalkozom többet, csak elkeserít a dolog, hogy vannak ilyen bunkó anyukák! Szoptass, ha tudsz és ne bántsd aki nem tud!!!!!!
9 hónapos makk egészséges tápszeres kislány anyukája!
00:18-astól kérdezném: áruld el légyszi hogy lehet az, hogy neked terhesen csináltak tüdőszűrést??
Mert nagyon-nagyon alapos indok nélkül nem csinálhatják...mert veszélyes a babára!!
Szia!
Én is anyatejadó vagyok!
Ha annyi teje van, akkor érdemes megcsináltatni azt a pár vizsgálatot, hiszen ha később valami baja lenne a babádnak akkor nem hagyna a lelkiismeret, hogy odaadtad a bevizsgálatlan tejcsit.
És indokolt esetben, ha nem tudsz szoptatni a tb 8 hónapos koráig kifizeti a tejadónak a tejcsit.
Válaszolni szeretnék a kedves anyukáknak. Először a 00:37-esnek. Igen jó pénzt kapok a tejért, de hidd el nem ezért csinálom, hanem azért, hogy az én gyerekemnek ne apadjon el a tej és örülök annak, hogy egy-két gyerekkel legalább kevesebb szorul rá a tápszerre. Semmi pénzt nem ér meg az, hogy nekem éjszaka fel kell kellni fejni miközben a gyerekem az igazak álmát aludja. És hidd el nem nagy öröm, hogy minden nap többször megzavarják az alvásban, evésben mert jönnek a tejért. Alkalmaszkodni kell hozzájuk, nekem soha nem lehet dolgom, rossz napom amikor csak úgy döntök, hogy majd később mosogatok, mert hozzám állandóan jönnek. Miközben a kórház ugyan annyi pénzt add érte és nem kell nekik jóképet vágnom. Örülj, hogy a tápszeres gyermekednek soha nem volt problémája a tápival de ezt sokan nem mondhatják el magukról. Engem meg az háborít fel, hogy itt van egy anyuka akinek nem lenne muszály tápit adni és ti még is arra buzdítjátok mégis így tegyen. Azért mert neked tápszeres azért a másé is az legyen? Ha az én tehenem megdoglött dögöljön meg a másé is elv. A tüdőszürőt igen is kérnek terhesség alatt minden olyan kismamától akinek az utolsó egy évben nem volt. A tüdőszűrőn szólni kell, hogy kismama vagy és akkor másként csinálják a szűrést. Különben miért lenne benne a várandós anya gondozási könyvében meg a helye az ötödik oldalon oda írják be az eredményt. Amúgy meg semmit nem tudsz jól ebben a témában látni. Mert például nem kell vérvételt csináltatni a tej leadáshoz. Egyedül Aids tesztet csinálnak vérből az anyukának úgy, hogy ha lennének is vizsgálatai az anyukának a vérvizsgálat nem tartozik közé.És ne a helyesírásommal foglalkozz hanem inkább menj és próbáld szoprtatni a gyereked mert úgy termelődik a tej ha minnél többet cicire teszed és akkor nem lesz szügséged tápira. Látod én is tudok kötekedni. Amúgy meg leszarom, hogy hogy írok mert nem gépíró a szakmám.Néha annak is örülök, hogy egyáltalán leírom mert az időm szűkös.
08:31 -esnek írnám, hogya cigire meg az van írva, hogy káros az egészségre mégis mennyien szívják.Te nem kaptál egy termékmintátsem a Hipp-től és a többiektől? Szerinted miért adják? És ha nincs semmi bajuka babáknak tőle akkor miért van egy halom ismerősöm akinek csak hipoalergén tápszert kaphat mert a többitől rosszul volt a gyerek. Sőt van olyan ismerősöm is akinek egyáltalán nem ehet csak speciális tápszert mert allergiás a tápira.Igen attól lesz valaki alergiás mert merta szervezete ilyen de a tápszer hozza elő a benne lévő hajlamot. Az én véleményem továbbra is az, hogy fogadd el nyugottan mert ha megcsináltatja a vizsgálatai akkor esetleg már csak pénzért fogja adni neked mert. Hiszen 1800 Ft-ot az államnak is megér és akkor mért adná neked ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!