Hogy vészeltétek át az első 1-2 hónapban a nem alvást? Már jó fáradt vagyok, néha levált a férjem, de már kb 3 napot kéne egyben aludnom.
Kedves utolsó, nyilván akinek nem inge ne vegye magára...
09.26!Köszi a választ!!!2 hónapos hasfájós kislány. Csak anyatejes baba, szoktam fejni és a férjem így tud váltani, de ő ugye dolgozik nem akarom terhelni.
Köszönöm a tippeket és a kedvességed!
(9:26). Igen, a pampers premium care sokkal jobb a liberonál... nálunk is mindenből kifolyt és ez tényleg csodajó dolog. Jó, drága, ez van, nálunk is szűkösebb napokon csak éjjelre meg vendégsébe menéshez jut:D
Amúgy meg tényleg furcsa nekem (biztos nem sűrű színházbajáró népek) írták, hogy fáradtság ellen rossz a színház. A szellemi űr is fáradtságot okoz. Nekem többet használt az az egy színház (Pintér Béla társulat, Szkéné Színház: Tündöklő középszer), mint sok-sok alvás...
A tegnapi 22:53-as vagyok.
Szerintem nem ostoba az akinek ő az első.Én is hulla fáradt vagyok,a férjem nekem is dolgozik és ha szabadnapja van akkor másodállásban dolgozik(fizikai munkát)-és nem vált le,nem engedem,mert neki kell joban a pihenés.A fiam 4 hónapos koráig szintén nagyon hasfájós volt,napközben 10 perceket aludt,éjjel 2 óránként kelt.Kiderült,hogy laktózérzékeny.
Kérdeztél-válaszoltak,ki igy ki úgy...
Mártírkodjatok csak szépen, nekem senki ne mondja hogy azért született, hogy majd egy baba miatt totálisan tönkremenjen.
Én is szeretem a gyerekemet, de attól még én én vagyok és nem rabszolga, és igenis elmehetek akárhová és emellett még aludni is vágyom. Ez gáz? vicc!
Ettől lesz az a sok elkényeztetett és neveletlen kölyök, akik felrúgnak az utcán, mert nem tudják hol a helyük.
Lehet lázongani, de nehogy azt higgyétek, hogy megnézem mit pocskondiáztok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!