Hogy vészeltétek át az első 1-2 hónapban a nem alvást?
Már jó fáradt vagyok, néha levált a férjem, de már kb
3 napot kéne egyben aludnom.
Az eleje nagyon nehez,de hozza lehet szokni.Ha tudsz aludj napkozben.sajnos nekem meg ez se megy,de mar egyaltalan nem erzem kialvatlannak magam.14honapja nem alszom at az ejjelt.
2011. ápr. 6. 10:51
Nem kellett átvészelni, mert amikor a babám aludt, én is többször ledőltem. Ha aludni nem is mindig tudtam, de valamennyit pihentem. Az enyém éjjel-nappal 3 óránként evett fél éves koráig.. Utána meg jöütt a mozgásfejlődés, szeparációs szorongás ( a fogzással nem volt gond), így még ez után is volt olyan éjszaka, amikor 10x is keltem hozzá... Szóval nem csak 1-2 hónapról volt szó. Segíségem meg 0.. ja és van 3 nagy gyerekem is :) Délelőttönként összdobtam a házat, a kaját feltettem főni és pihentem, amíg a kicsi hagyott :) Ez csakis így kibírható.
2011. ápr. 6. 10:53
Én 1 éve nem alszom normálisan,szóval nem csak 1-2 hónapig tart.
A 3.-4.hónaptól mikor a babák átállnak az éjszaka-nappalra akkor már könnyebb lesz valamivel mert éjszaka tudsz majd aludni de utána meg jön a mozgásfejlődés és a fogak!
Kitartás!
2011. ápr. 6. 10:54
Este 7-8-kor feküdj le, éjfélig vegye át a férjed, utána pedig te. Így 4-5 órát tudsz egyfolytában aludni.
2011. ápr. 6. 10:57
1-2 hónapot???Már több mint 3 éve egy normális éjszakám nem volt.Háát fáradt vagyok,lefogytam,de ez van.Mire a lányom elkezdte átaludni az éjszakát adigra megszületett a fiam,és minden éjjel 5x 6x ébred......
Ha egy gyermek van akkor próbálj ledölni mikor a kicsi alszik.
2011. ápr. 6. 11:08
Nehéz az elején, kb 1 hónapos volt a fiam amikor azt mondhatom hogy már nem úgy keltem fel este mint aki a világát sem tudja. Nappal aludtam 2 órát mindig, most már hálisten bírom anélkül is. 2 és fél hós a fiam.
2011. ápr. 6. 11:24
én nappal ha fiam aludt ,aludtam én is, a lakás meg nem érdekelt, sokkal fontosabb h szellemileg ott legyek, nehogy baja legyen miattam a fiamnak, aztán lakás meg szépen behozta magát ,ahogy javult a helyzet... igaz nekem 6 hósan javult, addig volt h óránként keltünk, most már nem kelünk :) jobb esetben :)
2011. ápr. 6. 11:49
Eleinte próbáltam ledőlni, amikor a fiam aludt. Aztán megszoktam a dolgot, most 5hónapos, még egyszer sem aludta át az éjszakát. Nehéz, csak remélni tudom, hogy hamarosan abbahagyja az éjjeli kelést.
2011. ápr. 6. 12:03
Kisfiam 15 hetes, hát az első másfél hónap nekünk is borzasztó volt, olyan voltam mint egy zombi....Este éjfélnél előbb nem tudott elaludni a babám, és utána is 2 óránként keltünk, evés közben folyamatosan elaludt, másfél órákat fent voltunk...
Aztán elfogyott a tejem, tápszeres lett és minden kezdett megoldódni, egyre nagyobb lett, egyre több hamit tudott elraktározni éjjelre, így a felkelések is ritkultak. Mára már este 8 tól reggel 7ig alszik!!
Kitartás, én sem hittem, hogy lesz ilyen!!!
2011. ápr. 7. 12:50
10/42 A kérdező kommentje:
akkor évekig ne is reméljek egy egész éjszakás alvást?
és hogy mentek el pl színházba, koncertre?
Kapcsolódó kérdések: