Többgyerekes anyukák! Az első időszőkot hogyan vészeltétek át?
Szia!
Huh, nagyon nehéz lehet! Gratulálok a gyerekekhez!
SZia! Köszönöm Neked is! Ha minden rendben megy, nekünk is majdnem 3 év lesz a két pici között. A nagy most 2 múlt, és most teszteltem egy pozitívat. Nagyon szeretnénk a babát, csak egy kicsit tartok az elejétől. Elsősorban attól, hogy ha kialvatlan vagyok (tartósan), akkor lesz-e ennyi türelmem mint most. Az elsővel megengedhettem magamnak, hogy amikor napközben aludt, én is lefeküdtem, és emlékszem, hogy mennynire sokat tudott ez segíteni. Ez most természeretesen nem jöhet szóba... :-)
FÁrasztó lehet Neked is nagyon.
Szia!
Hasonló problémák lehetséges megoldásain gondolkozom mostanában én is.
Harmadik gyerkőcömet várom, már van egy 7 éves és egy 4 éves, egy hónap múlva érkezik a nagyon várt legkisebb és eléggé parázok az idei nyártól. Elvileg pont akkor érkezünk haza a kórházból, mikor vége lesz az ovinak. A nagyok már nem alszanak napközben, el sem tudom képzelni hogy kötöm le őket egész nap, úgy, hogy az éjjel miatt kialvatlan leszek. Emlékszem, első gyerekkel egész nap aludtam az elején, mikor megszületett. Azt még nem tudom, hogy fogom bírni, de bízom a gyerekeimben, akik szintén nagyon várják a tesót és persze magamban, hogy az anyai szeretet mindent túlszárnyal és mindenen átlendít majd! Igyekszem előre nem pánikolni, hisz lehet, hogy annak ellenére, hogy bizonyára lesznek nehéz pillanatok, életem egyik leggyönyörűbb nyara vár majd rám:))).
Szia!
Igazad van, amiben mindenképp bízhatunk, az az anyai szeret! Alvás ide-oda.... Sok boldogságot a harmadik picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!