Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hogy csináljam?

Anyukák, hogy csináljam?

Figyelt kérdés

zóval a hozzátáplálásról lenne egy pár kérdésem. yelső gyermekes anyuka vagyok.

1, Ha a túl vagyunk már az alma, barack, sütőtök, répa, krumpli kóstoláson ( ezekből már megevett fél üveggel többet még nem mertem adni neki)akkor ezek valamelyik kombinációjával váltom ki a tízórai étkezést? (ezt szeretném először)

2, Ugye az a lényege a kiváltásnak, hogy már nincs utánna cici de attól még kell neki valamit inni adni nem? Legalábbis megkínálni?

3, Hogyan váltom ki az uzsonnát? Szintén ezek kombináciolyábol választok és adok neki annyit amennyit elfogad?

4, Mi számít főzeléknek? Krumpli-répa pép?

5, Ha szeretnék egy új ízt bevezetni (mondjuk husit) akkor keverhetem egy régivel és adhatok neki szintén annyi mennyiséget amennyit elfogad?( úgy értem ha már kiváltottunk egy étkezést)

Mert a babámat ismerve nem lesz elég pár kanál ha ízlik neki.

Ezeket mind ízlettek a babámnak és eggyik sem okozott semmi problémát. Azt hiszem kicsit rágörcsöltem de szeretném jól csinálni.

Köszönöm ha válaszoltok

2011. márc. 25. 21:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem :) Tankönyv szerinti mércével mér :) 4 gyerek után én ezen már csak mosolygom :)

Ha eszembe jut esetleg még valami lehetőség, írni fogok! Ja! Semmiképp ne melegen vigyétek az útra a tejet!

2011. márc. 26. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!