Anyukák! Megmondjátok, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném,hogy nem itt akarok hirdetni (úgyhogy légyszi Mod.,ne töröld a kérdésemet!),hanem segítséget szeretnék kérni abban,hogy hogyan és hol hirdessek.Arról van szó,hogy van 2 babakocsim.Rgy Hauck,de régebbi típus és egy "Fenetudjami" ez még-még régebbi.A Hauckot el szeretném cserélni egy bébikompra a hozzátartozó mózeskosárral együtt.A másikat ingyen szeretném odaadni valakinek,aki rászorul.Tesz-veszen,Vaterán nem vagyok regisztrálva,meg oda így minek is raknám fel őket?De nagyon fontos,hogy legkésőbb péntek délig megszabaduljak a cuccoktól,mert költözünk és nem fog felférni a furgonra,és nincs annyi benzinpénzünk,hogy kétszer forduljunk...Ráadásul érte kellene jönni,mert a beteg kisbabám miatt a héten nagyon nem vagyok mobil...Hova írjam ki??Előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!2010. okt. 13. 21:57
3/7 anonim válasza:
Bocsi, a felajánlásoknál tüntesd fel.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!A Hauck babakocsit már sikerült is elcserélnem bébikompra,miután tegnap éjjel adtam fel hirdetést az ad6kap6.hu-ra.Az ingyen babakocsi nem akar elkelni,pedi biztos vagyok benne,hogy van olyan anyuka,aki még ezért is hálás lenne (anno én is hálás voltam érte).
Mégegyszer,köszönöm a segítséget,lányok!
2010. okt. 14. 15:07
6/7 anonim válasza:
Örülök.Láttam a hirdetésed!Talán egyszer majd összefutunk:).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,lányok!Ma jönnek az ingyen babakocsiért is!Most érzékeny búcsút veszek tőletek,mert a jó ég tudja,mikor jövök fel ide legközelebb...Mindjárt szétszedjük a gépet is,aztán átcuccolunk az új albérletbe,és mivel van elmaradt UPC számlám,csak a jövőhéten tudok szólni a fiúknak,hogy költöztessék át az internet-kábelTV-csomagot...Remélem,gyorsak lesznek!!Addig is minden jót Nektek,hiányozni fog az oldal (de tényleg!)...
2010. okt. 15. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!