Teszveszes vagy Vaterás anyukák hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy postán levélként tudok feladni dolgokat dobozban ami 2kiló alatt van? vagy az már csomagnak számít?vagy levélként csak borítékban tudok feladni?elnézést ha rossz helyre írtam a kérdést2010. nov. 2. 17:08
1/5 anonim válasza:
Szia! Én egyszer már kérdeztem a szomszédasszonyomat mert ő a postán dolgozik. Ő azt mondta hogy 2 kg-ig feladhatom levélként,abban a nagy A4-es méretű bélelt boritékban,vagy még esetleg nagyon kicsi dobozban. Ha már nagyobb a doboz akkor csomagként. Remélem jól emlékszem:-)
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan csomagolhatod a cuccot dobozba is,2 kg alatt ajánlott levélként szoktam feladni.
Ezen az oldalon szoktam kiszámolni,hogy mennyibe fog kerülni a küldemény,én mindig lemérem az itthoni kis mérlegemen :)
3/5 anonim válasza:
Levél vagy boríték, esetleg doboz, tök mindegy, ha 2kg alatt van a súlya, levélként beveszik. Sokkal olcsóbb, mintha csomagként adnád fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm segítségeteket
2010. nov. 2. 17:39
5/5 anonim válasza:
Én szoktam kapni nagyobb cipős dobozban cuccost,amit levélként adtak fel, de a postás kocsival hozták ki.De amikor én fel akartam adni levélként,dobozba csomagolva,néhány kis rucit,ami nem volt 2 kg,akkor azt mondták a postán hogy csak csomagként adhatom fel mivel a postás táskájába nem fér bele.Posta válogatja,vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!