Hozzátáplálást hogy csináljam 7 hós babámnál aki nem szívesen fogadja az új ízeket?
6hósan elkezdtem gyümikkel, az alma, barack ízlett neki. ezekből kb 1/2-et már megeszik. De a pl a banán, meg az összes zöldség ami 6hósan adható, már nem kellett neki, kitolta a nyelvével, elfordította a fejét. Úgy gondoltam várok még. Most kezdeném újra. Hogy csináljam?
Nem szeretném elválasztani, szopi után v két szopi között adnám neki. Mikor van az h szopi előtt kell h kapja? Mikor már teljes mennyiséget megeszik cici után? Gyümiből az mennyi? A 10órait váltsam ki előbb? Én úgy gondoltam h délelőtt kapja a gyümit szopi után v között, ebéd után meg elkezdeném kóstoltatni megint a krumplit, répát stb. Ha magába nem eszi meg, hogy csináljam? van fagyasztott anyatejem, de olyan büdös! ha nem savanyú v darabos "csak" büdös azt odaadhatom a főzibe? vagy gyümivel keverjem neki? glutén miatt lisztezitek vagy kekszezitek az ételt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!