Hogy csináljam a hozzátáplálást? A babám lassan 6 hónapos, a tejem egyre kevesebb, már csak 150ml naponta.
3 és fél hós kora óta kap tápszert. Nem akarja elfogadnise az almalevet/pürét, se a babánt.
Azért aggódom, mert nagyon keveset eszik- napi500ml összesen. Eddig jól fejlődött. Védőnő, doki azt mondták jó minőségű a tejem, meg jól hasznosít. De félek, hogy le fog állni a fejlődése. 3 és fél hós kora óta nem csinál új dolgokat. Akkor már próbált felülni- most is csak ott tart, próbált átfordulni, most se fordul önállóan.:( Szótagokat mondott, azokat ismétli most is.
A méretei alapján nincs gond (70cm, 7500gr), bár a növése is lassult.
SZia, habár én hamarabb kezdtem a hozzátáplálást mert nekünk is kevés volt a tej, de nekem sem akart semmit elfogadni kivéve a sütőtököt abból is csak a bébiételt. Most már eszik almát, de azt is csak úgy hogy megfőzöm pici vízbe majd botmixerrel össze turmixolom , és utána még szürőn átpasszírozom. Na így megeszi. Ma már kapott hozzá 2kanál őszibarackot is. Először mindig a bébiételt próbáltom és utána egyre több sajátot teszek hozzá. Így jobban ízlik neki.
Mindig keverek hozzá kicsi anyatejet, először 3 kanál anyatejhez tettem 1 kanál bébiételt, így kezdte el megszokni.Majd csökkentettem a tejet, növeltem a kaját, majd elkezdtem hozzárakni a saját készítésből...
Remélem érthető amit írtam, lehet egy picit zagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!