Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeres Anyukák. Mennyire...

Tápszeres Anyukák. Mennyire kell komolyan venni a 70 fokot? Mert szegény gyereknek sose hül ki. Valami jó ötlet hogy csináljam?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 10:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Én nem értem a kérdést... pedig szívesen válaszolnék.

Mi a 70 fok?

2010. ápr. 12. 10:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Én sem értem.
2010. ápr. 12. 10:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam csinálni a tápszert, hogy 80 mili forró víz, 130 mili hideg víz (forralt, de kihűtött), ebből lesz 210 mili finom langyos tápszer.

Soha nem csináltam úgy, ahogy le van írva. Vagy ha úgy csinálod, akkor készítsd el egy órával előbb, és vedd le a kupakot, és állítsd hideg vízbe a cumisüveget.

2010. ápr. 12. 10:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre forralj több vizet, aztán amikor a tápszert csinálod, elég csak meglangyosítani a vizet! Egy tiszta flakonban tárolhatod pl. a hűtőben a napi adagot. Ebből a vízből lehet pl. itatni is a babát.
2010. ápr. 12. 10:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, a mi dobozunkon az van (humana), hogy 70 fokos vízbe tegyem a port, keverjem össze, majd hűtsem le. De addig a gyerek ordít.
2010. ápr. 12. 10:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
dehogy kell, egyelek meg! :) felforralt viz , lehűteni, (nagyobb edénybe érdemes csinálni)utána pedig addig melegíted az aktuális adagot, míg megfelelő meleg nem lesz. (kb. 30-40 fok) Nem kell túlmelegíteni, mert utána még lehűteni... szóval macera!
2010. ápr. 12. 10:09
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Én is így csináltam, egy éves koráig forraltam, az egész napi vizet felforraltam hajnalban, és be a hűtőbe, letakarva.

Utána pedig Jana bébivizet használtunk, azt is betettem a mikróba, és csal langyosítottam.

2010. ápr. 12. 10:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én se tartottam be soha a 70 fokot, de legalább is én csak 40 fokra emlékszem, na mindegy.

A lényeg, hogy forralj fel reggel friss vizet pl.: 1 litert és amíg el nem fogy használhatod nyugodtan úgy, hogy mindig csak annyit melegítesz fel amennyi szükséges a tápszerhez.

2010. ápr. 12. 10:10
 9/17 anonim ***** válasza:
A 70 fok a maximum, amibe bele lehet ten a port, mert efölött "tönkremegy". Teljesen fölösleges ennyire forró vízbe tenni :)))
2010. ápr. 12. 10:12
 10/17 anonim ***** válasza:

Milupán 40 fok van emlékeim szerint...

Annál magasabba nem érdemes szerintem beletenni, úgy meg már csak pár perc hűtés, és iható.

Én a Humanat is így csináltam.

2010. ápr. 12. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!