Tápszeres Anyukák. Mennyire kell komolyan venni a 70 fokot? Mert szegény gyereknek sose hül ki. Valami jó ötlet hogy csináljam?
Én nem értem a kérdést... pedig szívesen válaszolnék.
Mi a 70 fok?
Én úgy szoktam csinálni a tápszert, hogy 80 mili forró víz, 130 mili hideg víz (forralt, de kihűtött), ebből lesz 210 mili finom langyos tápszer.
Soha nem csináltam úgy, ahogy le van írva. Vagy ha úgy csinálod, akkor készítsd el egy órával előbb, és vedd le a kupakot, és állítsd hideg vízbe a cumisüveget.
Én is így csináltam, egy éves koráig forraltam, az egész napi vizet felforraltam hajnalban, és be a hűtőbe, letakarva.
Utána pedig Jana bébivizet használtunk, azt is betettem a mikróba, és csal langyosítottam.
Szia!
Én se tartottam be soha a 70 fokot, de legalább is én csak 40 fokra emlékszem, na mindegy.
A lényeg, hogy forralj fel reggel friss vizet pl.: 1 litert és amíg el nem fogy használhatod nyugodtan úgy, hogy mindig csak annyit melegítesz fel amennyi szükséges a tápszerhez.
Milupán 40 fok van emlékeim szerint...
Annál magasabba nem érdemes szerintem beletenni, úgy meg már csak pár perc hűtés, és iható.
Én a Humanat is így csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!