Van más is akinek sok már az otthonlét és ki van fáradva? Ki van égve? Mivel dobjam fel a napunkat?
1 éves múlt a lányom, állandóan a lábam alatt szaladgál, hisztizik mindenért...mára azt hiszem teljesen besokalltam...semmit nem tudok megcsinálni a kiságyba meg csak ordít amit nem bírok hallgatni...annyi mindent kellene megcsinálni de így már kedvem sincs hozzá fogni.
A másik hogy nem tudunk kimozdulni sehova főleg ilyen időben még egy rendeset sem tudunk sétálni.
Csak a házimunka meg a kakis pelus cseréje van :S ....úgy elszöknék egy napra attól függetlenül hogy nagyon szeretem de néha úgy érzem kész elég!!!
Mivel dobjam fel a napunkat? Van ötletetek???
Ha ez vigasztal (bár gondolom nem...), nem vagy egyedül! Az én fiam is 1 éves múlt. Még főzni se lehet tőle nyugodtan, mert jön a konyhába utánam, és csimpaszkodik fel a nadrágomon. Ráadásul ő még nem tud egyedül felállni, csak kapaszkodva, így mindig attól rettegek, hogy kicsúszik a nadrágom a kezéből, és már el is terül a konyhakövön. Az nem működik, hogy beleteszem az etetőszékbe, és nézi mit csinálok, mert akkora mozgás igénye van, hogy hihetetlen. Kajálást leszámítva nem bír pár percnél többet egy helyben ülni. Mindenhol felállni próbál, de visszaülni még nem tud, 2 percre nem lehet magára hagyni, mert tuti, hogy történik vele valami. Sokszor a házimunkát sem tudom elvégezni úgy ahogy én szeretném, nemhogy még elruccanjak valahova csavarogni. (a házimunkáról jut eszembe: a hétvégén nagyon jót aludt a teraszon babakocsiban, kb 2 órát. Ez alatt lemostam az ablakokat, kimostam a függönyt. A legdurvább, hogy már ez kikapcsolódásnak számított, úgy éreztem, mintha egész nap azt csináltam volna, amit én akarok. Attól hogy nyugodtan le tudtam mosni az ablakot... És gyerek előtt meg mindig mentünk valahova: kirándulni, moziba, vacsorázni, csak úgy vásárolgatni vagy nézelődni...)
És igen, mint ahogy már írták, már a séta is monoton. Már szinte kívülről tudom, hogy milyen autók parkolnak az utcában, néhánynak már a rendszámát is fejből tudom...
Én emailen tartottam a kapcsolatot nagyon sok anyukával, de már kb 3 hete senkinek nem tudtam válaszolni, mert nappal nincs rá időm, este meg örülök, ha visítás nélkül sikerült lerakni, megyek fürdeni, és bedőlök az ágyba.
Nagyszülők 200 km-re, apa este 6 óra fele ér haza, akkor már ugyan hova menjek??? Ismerős nincs a közelbe, szóval csak ketten vagyunk egész nap 42 m2-en. És nagyon nagyon imádom, egyre okosabb, ügyesebb, de úgy érzem, hogy ahogy ő fejlődik, én úgy "fejlődök visszafele"!
Köszi hogy ennyien írtatok!
Sajnos segítség nincs mert azt a nagymamát aki nem dolgozik nem érdekli a gyerek, a másik nagyi meg aktívan dolgozik uh senki nem tud feljönni és kicsit vigyázni rá.
Én is egyre nehezebben megyek le, meg hajolgatok, emelgetem mert jön a tesója is és így is 10 kg felett van a kisasszony :)) a pocakomtól meg nehéz lecipelni meg fel mivel panelba lakunk és tiszta tortúrának érzem az egészet!A másik h tényleg monoton...kívülről ismerek mindent...még a postás is ugyan akkor biciklizik el a ház előtt:))
Sajna nem fóti vagyok:( 9. kerületből nincs más anyuka? jó lenne összeismerkedni vkivel mert akkor biztos sokkal könnyebb lenne...a kislányom is nagyon barátkozós, imádja a gyerekeket!!!
Ahogy az utolsó válaszoló is írta sajnos nálunk is ez van...csimpaszkodik fel a gatyámra (néha már a fenekem is kint van )és úgy próbálok meg főzni...rémes...
felmosni is csak vele lehet, állandóan azt figyelem hol töri össze magát mert 10 fiúval felér...mindenhova felmászik (kisasztal, cipős szekrény)....aztán próbálom leszedni, megértetni vele h nem lehet....sokszor csipked, ütöget(bár minket már nem nagyon de egyszerűen nem tudom mikor fog ez elmúlni).....annyi energiája van nekem meg csak fogy és lassan tök kivagyok.....
Sziasztok! Az első válaszoló vagyok, a kutyás. Nem akarom szétoffolni a témát, de ha már meg lettem szólítva, szeretnék válaszolni. A spánielünk jobb mellső lábán szilánkosra tört a könyökízület. Nem volt vicces, mert szegény állatka ha mozdult is sírdogált, nagy fájdalmai voltak. Megműtötték, de nem akartuk, hogy baj legyen, egyedül lépcsőzzön vagy le fel ugráljon a kanapéról, így 24 órás felügyelet alatt van november közepe óta. És a pech, hogy a törés egy rész elmozdult és karácsony előtt újra műteni kellett. Most már jár 4 lábon, de még biceg sokszor. Lassan épül fel. Mivel a kertes ház emeletén lakunk, a lépcső miatt sem akartuk magára hagyni.
Bocs a hosszú offért.
További szép estét Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!