Mivel fejezhetném be a napunkat elalvás előtt szoptatás helyett?
17 hónapos a kicsim, és végérvényesen elfogyott a tejem. Lefekvés előtt szopizni szokott, utána be az ágyba, majd megvárom míg elalszik.
Mit tehetnék, hogy a fürdés után legyen egy kis "intimitásunk"? Próbáltam mesélni, énekelni, de az a baj, hogy amikor abbahagytam, hangos sírásba tört ki, elhallagatta volna reggelig. Néhány napig ez ment de sajnos be kellett látnom, hogy nem működik. Cumisüveget nem fogad el, este kakaót nem iszik. Van más ötletetek?
Tehat akkor mar nem akarod szoptatni,vagy o nem akar,vagy azert nem akar mert nincs tejcsi benne?
Nem igazan ertem a kerdest.
Nekem 29 honapos a fiam,nekem sincs tejem mert terhes vagyok,de az esti szopit igenyli meg tej nelkul is,tehat en ezen nem valtoztattam.
Melyik részét nem érted a kérdésemnek?
Nincs már tejem, tej nélkül pedig egyikünk sem kívánja a szoptatás imitálását. Mivel nem jön belőle semmi, kis idő múlva sírásba tör ki.
Tej nélkül nem látom se hasznát, se értelmét az "álszoptatásnak".
21:38 vagyok,
úgy értem "elalvás előtt"
A cicisimi tudom elég bizarrnak tűnik, de még mindig jobb, mintha álszoptatást tartanátok, szerintem ez egy átmenet és nem olyan drasztikus elválasztás. Időt hagy a picurnak is, hogy feldolgozza a dolgot. Én még nem próbáltam, mi még csak 6 hónaposak vagyunk, de majd lehet h próbálnom kell, ha ott tartunk...
KÖszönöm! Annyira nem bizarr számomra mint a tej nélküli szoptatás... ??? Megpróbálom majd.
A többieknek is köszönöm.. Az ágyunk még rácsos (:-(, tápszert pedig nem iszik. :-(
Nálunk az vált be, hogy szertartásossá tettem a tejkészítést. Cumisüvegen aranyos figurák, mese róluk, tejecske a hűtőből, kislábas, persze mindent közelről nézhet, tejmelegítés, beleöntjük. Anya kóstol, de jó, apa kóstol, de jó. Összebújás és megissza.
Cicibolond volt 18 hónaposan választottam el. NApi 6szor szopizott, de olyan jól sikerült a mese, hogy 3 nap után a cumisüveg lett a minden.
ESetleg az is jó, ha úgy kezded, hogy együtt elmentek venni egy tök új üveget, amit ő választ.
Kedves Kerdezo!
En segiteni akartam,ezert leirtam a sajat tapasztalatomat.Tudom minden gyerek mas, de azert ne torjonk palcat a felet ha valakinek tej nelkul is jo a szopizas.
Nyilvan nalatok ez nem fog bevalni.
Elso voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!