Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha így alakítom a napunkat...

Ha így alakítom a napunkat (evés szempontjából) jó így?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos a babám. Elkezdtük a hozzátáplálást mert kevés a tejem. Szeretném még szoptatni, ezért mindig szopik után adok neki mást. Reggel 6 körül anyatej, utánna kb 9-kor szintén szopi, majd gyümölcs, utánna kb 12-13 szoptatom, és 16 körül jön a főzelék. Este 7 körül szoptatom 1/8-kor fürdetés, majd egy kis sinlac, és utánna ha kell még egy kis cici. Hajnalban kb 2-3 között szokott még enni. Azért kezdtem el a hozzátáplálást, mert nem ment a súlya, és lemértem keveseket evett. Szerintetek nem baj ha a főzeléket délután adom?
2009. júl. 10. 07:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem baj én mondjuk két cici között adom a tízórait meg az uzsit.
2009. júl. 10. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem baj ha délután adod a főzeléket. Viszont ekkora babának már evés nélkül is át kellene aludnia az éjszakát. Szerintem estefelé sokszor kap sokfélét és valszeg nem is elég neki. Napi 5x-i étkezésre kellene áttérni, úgy, hogy este lefekvés előtt valami kiadósabbat kapjon.
2009. júl. 10. 07:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. júl. 10. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!