Milyen a babád napirendje? Evés szempontjából? Jól
csinálom?
Figyelt kérdés
Az én babám 6,5 hónapos.
Reggel csak szopizik.
Délelőtt tejpépet eszik.
A következő etetés fél üveg bébiétel, valamilyen húsos, majd tápszer (200ml).
Délután baba keksz, almával, néha még pluszba kevés mandarin, banán.
Este megint csak szopizik.
Éjszaka nem kell etetni a babát.
A családot zavarja, hogy még nem adok a mi kajánkból a picinek, én várnék amíg betölti a 7 hónapot. A ti babátok mit és mennyit eszik? Eszi már amit a családnak főzöl? Szerintetek jól csinálom?
2010. febr. 8. 10:31
1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, kb. napi 200ml teát iszik még!
2010. febr. 8. 10:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem 6 és fél hónapos létére már rengetegfélét eszik a babád! Ha úgy vesszük, hogy 6 hónaposan "kell" megkezdeni a hozzátáplálást, egyszerre csak egyfélével, figyelve a babát, hogy nem érzékeny-e rá, akkor elég jó tempóban haladtok! Én csak 9-10 hónapos koruktól kínáltam a saját ennivalóink közül a nekik valókat, és kb 1 évesen ették ugyanazt mint mi(pl. csípős dolgokat, aprómagvasokat még akkor sem). Így sem vesztettek semmit, bőven lesz még idejük felnőtt kaját enni!
2010. febr. 8. 10:56
3/6 anonim válasza:
Én még 11 hósnak leginkább külön főzök, és csak 3x eszi, szilárdat egy nap.
2010. febr. 8. 11:19
4/6 anonim válasza:
8 hónapos fiam étrendje:
reggeli tápszer 210 ml
tízórai gyümölcs 160 gr vagy tejberizspép 160 gr
ebéd húsos főzelék 160gr
uzsonna gyümölcs160 gr vagy tejpép 160 gr
vacsora tápszer 210 ml
Még nem kapott a mi főztünkből, külön főzök neki, és még nem is nagyon ízesítek. Most kezdem majd a fűszereket.
2010. febr. 8. 12:58
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2010. febr. 9. 15:19
6/6 anonim válasza:
Az én babám a napokban lesz 6&fél hónapos, és még csak 1x eszik délelőtt gyümölcspürét, meg tegnap kezdtük az almát burgonyapürével, az összes többi étkezés az anyatej. Nem vagytok lemaradva, sőt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!