9-10 hónapos babátok napirendje hogy néz ki evés szempontjából?
szia!
Kislányom jövő héten lesz 10 hónapos. Reggel fél 8 felé kel, akkor szopizik, fél 10-10 körül tízóraizik gyümölcsöt joghurttal, túróval, ebédre főzelék van 1- fél 2kor, 5 körül tejpépet eszik, majd este 8kor vacsira főzelék, utána fürdés, majd szopi, így alszik hajnal 5ig, akkor szopizik, és kel fél 8kor.
A lányom 7 hónapos:
Reggel 180 tápi v. tejpép
10 órai 150-200 gyümölcs sűrítve rizskrémmel, v. keksszel
Ebéd: 180-200 főzelék hússal (6 hós kora óta a fűszeresebb 8 hósoknak való bébiételeket eszi, csak átturmixolom neki, mert darabosak, viszont neki még nincs foga)
Uzsi: gyümölcs uúgy mint 10óraira ill. egy héten 1-2szer vagy gyümi túróval, vagy natúr joghurttal
Vacsora: tejpép
Elalváshoz: tápi 100-150 ml
10 hónapos a kisbabám.
6 körül tápi, 9 körül tápi, 12 körül ebéd: gyümi, főzi, 16 körül uzsi gyümi, babakeksz, 19:30 vacsi tápi.
Én még nem adtam neki a mi kajánkból. Zöldséget nem nagyon eszi, inkább csak gyümölcsöt és husit. Szoktam sütni neki kekszet, azt szereti nyammogni.
Az én fiam 10 hós lesz holnap:
Reggel 7-fél8 260 tápszer, 10 körül gyümölcs, vagy kekszszel, vagy joghurttal, vagy mindkettővel. Persze van, hogy délelőtt nagyon bealszik, olyankor du 2-kor kapja meg a 10órait. Ebéd 12-13 óra között főzelék (2 foga van, de ügyesen rágcsál, ezért darabos, szinte mindent eszik már). 4-5 körül uzsonna, ezt váltogatom, vagy főzelék-leves, vagy túró gyümölccsel, vagy tejpép. Vacsora fürdés után, úgy 8 körül, de pl ma nem aludt délután és elaludt a játszótéren, ezért várok egy kicsit, majd gyorsan megmosdatom és vacsora úgy 9 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!