Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van más is akinek sok már az...

Van más is akinek sok már az otthonlét és ki van fáradva? Ki van égve? Mivel dobjam fel a napunkat?

Figyelt kérdés

1 éves múlt a lányom, állandóan a lábam alatt szaladgál, hisztizik mindenért...mára azt hiszem teljesen besokalltam...semmit nem tudok megcsinálni a kiságyba meg csak ordít amit nem bírok hallgatni...annyi mindent kellene megcsinálni de így már kedvem sincs hozzá fogni.

A másik hogy nem tudunk kimozdulni sehova főleg ilyen időben még egy rendeset sem tudunk sétálni.

Csak a házimunka meg a kakis pelus cseréje van :S ....úgy elszöknék egy napra attól függetlenül hogy nagyon szeretem de néha úgy érzem kész elég!!!

Mivel dobjam fel a napunkat? Van ötletetek???

2011. márc. 1. 08:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs belerondítok a kismamák életébe egy 38 éves, párkapcsolatos, gyermektelen hapiként. Egy ideje itthon dolgozom. Amióta az egyik kutyánk eltörte a könyökét és ápolásra szorul(t), így 3,5 hónapja alig mozdulok ki a házból. Hát sokszor úgy érzem, hogy bekettyenek, mint Jack Nicholson a Ragyogásban.
2011. márc. 1. 08:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Én 2,5 éves gyerek mellett csinálom ugyanezt.Ugyanígy érzem magam.
2011. márc. 1. 08:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Na...a kutyás hapi feldobta a napomat.:)))))
2011. márc. 1. 08:12
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves Kutyás válaszoló!!

Igazán jó hogy vannak olyanok akik a kedvencüket is a megérdemelt módon gondozzák !! :))le a kalappal és remélem hamar rendbe jön a kutyusod hogy minél előbb szocializálódhass :))

Azt hiszem ha végre megérkezik a jó idő mindannyiunk kedve nagy mértékben javulni fog de még szerintem egy hónapig tuti rossz idő lesz!

Kitartást és jókedvet kívánok mindenkinek!! :))

Mi most lemegyünk sétálni hátha a friss levegő jót tesz majd!Egyenlőre ennyit tudtam kitalálni amivel "feldobhatnánk a napunk "...eddig....

2011. márc. 1. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt szerettem volna kérdezni, hogy miért nem sétálgattok? Hát valóban nincs jó idő, de jól felöltözve, ha valóban mélyen vagy egy apró séta a sarokig is sokat segít. Ha a nagyikra vagy apára rábízható a kicsi, akkor kérj meg valakit és menj el fodrászhoz, kozmetikushoz vagy vásárolgatni. Nincs ebben semmi szégyen. Te is feltöltődsz, felszabadultabb leszel és hidd el ezt a kislányod is észre fogja venni rajtad.
2011. márc. 1. 08:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kutyás hapi :))))De a kutyának 4 lába van, akkor hol a könyöke? Vagy az első 2 az kéz? Ez komolyan érdekel:)

ON

Kérdező, enyém 8 hónapos, de dettó. Néha kidugom a fejem az ablakon, becsukom a szemem, nagyokat lélegzem és elképzelem hogy valahol qrva messze vagyok...

Amúgy itt a tavasz (nemsokára:)

2011. márc. 1. 08:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát én is így vagyok...4 fal között.

Engem nem dob fel a séta a gyerekkel...nekem már az is egyfajta rutin, és monoton.

Nagyjából minden monoton.

Oké, az anyaság nem egy sétagalopp, de azért tényleg jó lenne néha kiszabadulni, viszont sok segítségünk nincs.

Évek kérdése, és megoldódik minden. :)

2011. márc. 1. 09:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Te magad ezen nem tudsz sajnos változtatni... amire szükséged lenne, az egy kis segítség... nincs valaki, aki egy-két órára vigyázni tudna a kicsire és addig elszaladnál valahová? Nekem nagyon jót tesz az, hogy hétközben minimum egyszer pár órára a nagyik vigyáznak a kislányunkra, és mi addig elmegyünk fallabdázni, vagy csak teszünk egy bevásárló-túrát, hétvégén meg mindkét délután a nagyszülőknél vagyunk és akkor azért fellégezhetek egy kicsit... hát jobb ötletem nincs, de az biztos, hogy tavasszal minden könnyebb lesz :)))))))))))))))))
2011. márc. 1. 09:40
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi, tudom, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb és a legfontosabb, de képzeld el, hogy én már 4,5 éve nyomom ezt! Szerinted mennyire vagyok már kész idegileg? :)))

Oké, elmegyünk sétálni, meg elvisszük a nagyfiamat az oviba, meg hazahozzuk, tehát nem ülünk egész nap a 4 fal között, de basszus, már minden nyomoronc fűszálat és kavicsot ismerek a környéken és a könyökömön jön már ki az egész! :)

A nagyfiammal anno nem volt ilyen érzésem egyáltalán, akkor még jöttünk-mentünk állandóan, mindenhová kocsival jártunk, lejártam edzeni egy terembe, tök jól elvoltam. De ez a rohadt válság jól betett nekünk is, már 2x is meggondolom, hogy elmenjünk-e bárhová is kocsival, mert alig járunk valahova, mégis 15-20ezer Ft-ot eltankolok havonta... Az edzőterembe is 13 a bérlet, az sem fér már bele. Itthon próbálok ugyan dvd-re tornázni, de az nem ugyanaz :S

Hogy mivel dobd fel? Sajnos fogalmam sincs :( De ha Fót környékén laksz, akkor mehetünk együtt sétálni :)))))

2011. márc. 1. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó is írta (bár nagyban anyagi, és hely függő) el lehet menni tornázni (baba-mama torna), baba mama klubba ha van a közelben.Ha van segítség élj a lehetőséggel. Hét végén mozduljon ki az egész család együtt. Keress más anyukákat akikkel össze lehet járni. Én is itthon vagyok egy éve, de szerintem az ember igenis tehet érte, hogy ne érezze magát bezárva, még ha a nap nagy része azzal telik el, hogy itthon vagyunk egy kisgyerekkel.
2011. márc. 1. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!