Van más is akinek sok már az otthonlét és ki van fáradva? Ki van égve? Mivel dobjam fel a napunkat?
1 éves múlt a lányom, állandóan a lábam alatt szaladgál, hisztizik mindenért...mára azt hiszem teljesen besokalltam...semmit nem tudok megcsinálni a kiságyba meg csak ordít amit nem bírok hallgatni...annyi mindent kellene megcsinálni de így már kedvem sincs hozzá fogni.
A másik hogy nem tudunk kimozdulni sehova főleg ilyen időben még egy rendeset sem tudunk sétálni.
Csak a házimunka meg a kakis pelus cseréje van :S ....úgy elszöknék egy napra attól függetlenül hogy nagyon szeretem de néha úgy érzem kész elég!!!
Mivel dobjam fel a napunkat? Van ötletetek???
Kedves Kutyás válaszoló!!
Igazán jó hogy vannak olyanok akik a kedvencüket is a megérdemelt módon gondozzák !! :))le a kalappal és remélem hamar rendbe jön a kutyusod hogy minél előbb szocializálódhass :))
Azt hiszem ha végre megérkezik a jó idő mindannyiunk kedve nagy mértékben javulni fog de még szerintem egy hónapig tuti rossz idő lesz!
Kitartást és jókedvet kívánok mindenkinek!! :))
Mi most lemegyünk sétálni hátha a friss levegő jót tesz majd!Egyenlőre ennyit tudtam kitalálni amivel "feldobhatnánk a napunk "...eddig....
Jaj, kutyás hapi :))))De a kutyának 4 lába van, akkor hol a könyöke? Vagy az első 2 az kéz? Ez komolyan érdekel:)
ON
Kérdező, enyém 8 hónapos, de dettó. Néha kidugom a fejem az ablakon, becsukom a szemem, nagyokat lélegzem és elképzelem hogy valahol qrva messze vagyok...
Amúgy itt a tavasz (nemsokára:)
Hú, hát én is így vagyok...4 fal között.
Engem nem dob fel a séta a gyerekkel...nekem már az is egyfajta rutin, és monoton.
Nagyjából minden monoton.
Oké, az anyaság nem egy sétagalopp, de azért tényleg jó lenne néha kiszabadulni, viszont sok segítségünk nincs.
Évek kérdése, és megoldódik minden. :)
Bocsi, tudom, hogy mindenkinek a saját problémája a legnagyobb és a legfontosabb, de képzeld el, hogy én már 4,5 éve nyomom ezt! Szerinted mennyire vagyok már kész idegileg? :)))
Oké, elmegyünk sétálni, meg elvisszük a nagyfiamat az oviba, meg hazahozzuk, tehát nem ülünk egész nap a 4 fal között, de basszus, már minden nyomoronc fűszálat és kavicsot ismerek a környéken és a könyökömön jön már ki az egész! :)
A nagyfiammal anno nem volt ilyen érzésem egyáltalán, akkor még jöttünk-mentünk állandóan, mindenhová kocsival jártunk, lejártam edzeni egy terembe, tök jól elvoltam. De ez a rohadt válság jól betett nekünk is, már 2x is meggondolom, hogy elmenjünk-e bárhová is kocsival, mert alig járunk valahova, mégis 15-20ezer Ft-ot eltankolok havonta... Az edzőterembe is 13 a bérlet, az sem fér már bele. Itthon próbálok ugyan dvd-re tornázni, de az nem ugyanaz :S
Hogy mivel dobd fel? Sajnos fogalmam sincs :( De ha Fót környékén laksz, akkor mehetünk együtt sétálni :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!