Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 47 éves vagyok, van egy 15...

47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idősnek érzem magam hozzá,annak ellenére ,hogy volt idő mikor mindent megadtam volna ezért,most túl későinek érzem ,nagyon szomorú vagyok!Nagyon szépen élünk,büszkék vagyunk a nagylányunkra.
2011. febr. 24. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
14%
Előzőnek üzenem, hogy nem mindegy, hogy 37 vagy 47. Gondolom, a lányod nagyon örült, hogy 17 évesen tesót kapott..de te még a jobbik eset vagy, legalább nem 50 évesen viszketett a segged.
2011. márc. 8. 16:25
 52/61 A kérdező kommentje:

Talán éppen az ilyen és ehez hasonló véleményektől tartottam ,de onnantól fogva ,hogy eldöntöttem,hogy vállaljuk a picit a boldogságomat semmi sem árnyékolhatja be ,sajnos lelkileg nem egészséges aki egy ilyen csodálatos dologról így ír ,mint az előző írt rólam...

A pontszámaiból gondolom,hogy abból él,hogy provokál,kívánom,hogy ne legyen szüksége erre,találjon másban örömöt.

2011. márc. 8. 16:52
 53/61 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy mar eltelt egy kis ido, amiota az utolso bejegyzes szuletett, de szeretnem tudni, hogy mi lett meg - esetleg a terhesseg reszben. Majd kereslek.

Tavaly a terhesgondozason volt egy no, aki 46 eves volt. En 35 voltam akkor, es sejtettem, hogy idosebb nalam, de meglepett, amikor mondta, hogy hany eves, mert abszolut nem latszott rajta.

Szerintem ha 65-67 eves korunkig tudunk dolgozni, akkor gyereket nevelni is tudunk addig (minimum!), ugyhogy ne is hallgass az elozo irkalora. Nagymamam 88 eves, dedunokaja van, pedig keson szultem, ugyhogy abszolut nem biztos, hogy nem fogod megerni, hogy unokad szulessen. Kulonben is, a 14 eves lanyodtol szuleto unokad is eppen ugy unokad lesz majd, nemde?

2011. márc. 19. 21:45
 54/61 anonim ***** válasza:
szia! miújság? hogy vagy? :)
2011. szept. 14. 20:19
 55/61 anonim ***** válasza:
Tényleg! Mi van veled-veletek?
2011. szept. 15. 04:54
 56/61 anonim ***** válasza:

Már talán meg is született a baba???

Hogy vagytok???

2011. okt. 29. 16:35
 57/61 anonim ***** válasza:
ÍRj magadról/tokról:)
2011. okt. 30. 12:38
 58/61 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok, mi van veletek?
2011. nov. 22. 00:25
 59/61 anonim ***** válasza:

Sok idő eltelt a kérdés óta... Engem is érdekelne, mi történt!

Remélem minden a legnagyobb rendben, és azóta még boldogabb családként éltek!

2012. szept. 14. 14:04
 60/61 anonim ***** válasza:
Par ev eltelt, mi a helyzet?:)
2015. jún. 8. 13:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!