47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?
14 éves voltam, amikor a legfiatalabb húgom született. Nem mondom ,először nem örültem a hírnek, de persze imádtam/imádom. Hidd el, a Te lányod is szeretni fogja a testvérét.
Sőt, mindig lesz valaki a születendő babád mellett. Akkor is, ha Ti esetleg nem foghatjátok végig a kezét, amíg szüksége lenne rá...
Sok boldogságot!
szia
egy barátom anyukája is hasonló helyzetben volt, örökbe fogadtak egy babát és rá 2 évre állapotos lett az anyukája, nagyon rosszul álltak anyagilag, de megtartották, és semmi baja nem lett a picinek, a másik gyerekével testvérként szeretik egymást.
minden jót
Köszönöm,hogy így szurkoltatok nekem,nekünk.
Túl vagyunk már a hír közlésén és hát az én nagylányom nagyon,nagyon aranyosan és kedvesen reagált rá,még ő bíztat ,hogy "Ne izgulj anyu,meglátod én majd sokat segítek neked" .
Persze mondtam neki,hogy erről szó sincs,hogy én ezt várnám,mert koncentráljon ő csak a tanulmányaira,mint eddig is tette.
Szóval most boldog és bizakodó vagyok,hogy minden rendben lesz a családommal és az új kis jövevénnyel.
De jó! :)
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! (De biztos így is lesz!!!)
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek!
Sok boldogságot, és majd jó babázást kívánok!
De azért, engedd a nagylányodnak is, ha akar segítsen, szükséged lesz rá, nyilván ne a tanulás rovására!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!