Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 47 éves vagyok, van egy 15...

47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idősnek érzem magam hozzá,annak ellenére ,hogy volt idő mikor mindent megadtam volna ezért,most túl későinek érzem ,nagyon szomorú vagyok!Nagyon szépen élünk,büszkék vagyunk a nagylányunkra.
2011. febr. 24. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

14 éves voltam, amikor a legfiatalabb húgom született. Nem mondom ,először nem örültem a hírnek, de persze imádtam/imádom. Hidd el, a Te lányod is szeretni fogja a testvérét.

Sőt, mindig lesz valaki a születendő babád mellett. Akkor is, ha Ti esetleg nem foghatjátok végig a kezét, amíg szüksége lenne rá...

Sok boldogságot!

2011. febr. 24. 22:59
 32/61 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok! Isten ajándékának kell valóban tekinteni! Biztos nagyon fog örülni az örökbe fogadott lányod is, főleg akkor, ha hagyod majd őt is igazán babázni. Nagyon sok boldogságot kívánok neked!
2011. febr. 25. 05:45
 33/61 anonim ***** válasza:

szia

egy barátom anyukája is hasonló helyzetben volt, örökbe fogadtak egy babát és rá 2 évre állapotos lett az anyukája, nagyon rosszul álltak anyagilag, de megtartották, és semmi baja nem lett a picinek, a másik gyerekével testvérként szeretik egymást.

minden jót

2011. febr. 25. 10:37
 34/61 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok a kisbabához,kivánom hogy minden jó legyen.Az én anyám is szült idősen is,43 és 53 évesen.Pocsék körülmények között,alkohol és cigaretta mellett(sajnos)az első baba egészségesen született bár kisebb súllyal,a 2. babát nem tudom....nekem is ennyi idős volt a lányom mikor a 3 babánk született.Mondta nekünk hogy ő már nem akar több tesót,elég azaz 1.Én meg mondtam neki hogy mi szeretnénk és valahol ez mégiscsak az én életem,igérem nem szólok bele hogy neki mennyi legyen.Megértette,és imádja az öccsét is.A láényod meg fogja érteni,hisz attól még ugyanugy fogjátok szeretni,ez az amit éreznie kell.Akkor már lassan tul lesazen a kritikus első 12 héten.
2011. febr. 25. 13:29
 35/61 anonim ***** válasza:
Nos, hogy döntöttél? Mi van veled-veletek?
2011. márc. 4. 06:12
 36/61 anonim ***** válasza:
Mi újság? Hogy vagytok?
2011. márc. 4. 10:31
 37/61 anonim válasza:
Tényleg, s azóta mi lett a döntésed? Páran mint látod érdeklődünk rólatok. :)
2011. márc. 5. 18:24
 38/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy így szurkoltatok nekem,nekünk.

Túl vagyunk már a hír közlésén és hát az én nagylányom nagyon,nagyon aranyosan és kedvesen reagált rá,még ő bíztat ,hogy "Ne izgulj anyu,meglátod én majd sokat segítek neked" .

Persze mondtam neki,hogy erről szó sincs,hogy én ezt várnám,mert koncentráljon ő csak a tanulmányaira,mint eddig is tette.

Szóval most boldog és bizakodó vagyok,hogy minden rendben lesz a családommal és az új kis jövevénnyel.

2011. márc. 5. 21:50
 39/61 anonim ***** válasza:

De jó! :)

Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! (De biztos így is lesz!!!)

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek!

2011. márc. 5. 22:23
 40/61 anonim ***** válasza:

Sok boldogságot, és majd jó babázást kívánok!

De azért, engedd a nagylányodnak is, ha akar segítsen, szükséged lesz rá, nyilván ne a tanulás rovására!

2011. márc. 5. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!