47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?
Elmesélek egy történetet! :)
A párom (32 éves) körülbelül így született!Mint ahogy most a Te magzatod is fogant!
Anyósomnak nem lehetett gyermeke, így örökbe fogadtak egy kisfiút!
Majd 6 évre rá terhes lett és nem vetette el!Hát ő volt a párom!40 évesen szülte anyósom 32 éve!Én nagyon örülök neki, hogy így döntöttek!
Ne vetesd el, megérdemled ezt a kisbabát! :)
Majd írd meg kérlek hogy döntöttél, remélem Gratulálhatunk majd a várandósságodhoz :)
Minden jót kívánok!
15 hós kislány anyuja
Olyan ez mintha csak álmodnám,talán attól is félek,hogy túl szép ez,hogy igaz legyen.
Egyszerűen nem értem,hogy miért most volt ennek az ideje,beszéltem egy nőgyógyász barátunkkal és ő is bíztatott,hogy igenis meg kell próbálni kihordani,mert nem esélytelen egyáltalán,képtelen lennék elvetetni az biztos.
Sok boldogságot nektek!!!
Ez egy ajándék az élettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!