47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott
nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az
orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?
Gratulálok, szerintem jól döntöttél :)
2011. márc. 6. 14:20
Szívből gratolálok! Nagyon sok boldogságot kívánunk 4-esben!!!!!
:)
2011. márc. 6. 21:27
43/61 anonim válasza:
Örülök, hogy így döntöttél. A lányod meg tanulni fog ne félj, de legalább néha hadd segítsen, abból ő is tanul, ha majd neki lesz hasznosítja! :)
Hétvégén hadd próbálja füröszteni, etetni, pelenkázni. Én 16-17 éves voltam, mikor öcsi született, imádtam pótmami lenni, én hordtam bölcsibe, oviba, mert munkanélküli voltam, anyu meg visszament dolgozni. Imádtam! :D
2011. márc. 7. 16:21
Azért az majd vicces lesz, mire a gyerek 20 éves lesz, te meg 67-68. Kicsit durva, hogy már nem éred meg, mire unokád születik.
2011. márc. 7. 17:13
17:13, hogy Te mekkora tuskó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 7. 17:35
Ez nem tuskóság, ez tény. Undorító, hogy egyesek csak magukra gondolnak, arra nem, hogy a gyereknek milyen szar lesz majd, hogy az anyjuk még a 25. szülinapjukat sem biztos, hogy megéri. De hát olyan jó móka majdnem 50 évesen szülni, nem igaz?
2011. márc. 7. 17:44
Szerintem meg te vagy undorító!
2011. márc. 7. 17:51
48/61 anonim válasza:
Honnan tudod mennyire fiatalos a 47 éves anya? Mert én például 37 leszek és max 28-nak néznek, nem is érzem magam többnek. Ha az orvos engedi, és ő is úgy érzi, szülje csak meg, megfiatalodik attól, hogy pici gyereke van. Másrészt a huszonéves gyerek már lehet hogy unokát is produkál neki, de ha nem akkor is mi van?! Legyenek boldogok a picivel, azt kívánom nekik! :)
Hajrá kismama! :)
2011. márc. 7. 18:19
Én nem vagyok undorító, max te, és azok, akik azt gondolják, funny 50 évesen szülni. Az, hogy fiatalos, meg még nem von le az éveinek számából. Röhej.
2011. márc. 7. 18:20
Nagyon örülök a pozitív döntésednek és sok boldogságot kívánok hozzá. A tegnapi "kekeckedőnek" üzenem, hogy én tavaly szültem a kisebbik lányom, aki a héten lesz 1 éves. Nos én akkor 37 voltam! Ezek szerint, nem kellett volna szülnöm, mert a nagyobbik lányom akkor volt 17 éves. Vagyis most töltöm majd a 38. évemet és van egy 18 éves és egy 1 éves gyerekem. Akkor én is felelőtlen vagyok? Egyáltalán neked van gyereked? Hány éves vagy? Nem hiszem, hogy amikor a kicsi 20 éves lesz, én 57 annyira "öreg" lennék!
2011. márc. 8. 05:31
Kapcsolódó kérdések: