Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 47 éves vagyok, van egy 15...

47 éves vagyok, van egy 15 éves örökbefogadott nagylányom, kiderült, hogy terhes vagyok, azt mondták az orvosok, hogy sosem leszek várandós, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Idősnek érzem magam hozzá,annak ellenére ,hogy volt idő mikor mindent megadtam volna ezért,most túl későinek érzem ,nagyon szomorú vagyok!Nagyon szépen élünk,büszkék vagyunk a nagylányunkra.
2011. febr. 24. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok, szerintem jól döntöttél :)
2011. márc. 6. 14:20
 42/61 anonim ***** válasza:

Szívből gratolálok! Nagyon sok boldogságot kívánunk 4-esben!!!!!

:)

2011. márc. 6. 21:27
 43/61 anonim válasza:

Örülök, hogy így döntöttél. A lányod meg tanulni fog ne félj, de legalább néha hadd segítsen, abból ő is tanul, ha majd neki lesz hasznosítja! :)

Hétvégén hadd próbálja füröszteni, etetni, pelenkázni. Én 16-17 éves voltam, mikor öcsi született, imádtam pótmami lenni, én hordtam bölcsibe, oviba, mert munkanélküli voltam, anyu meg visszament dolgozni. Imádtam! :D

2011. márc. 7. 16:21
 44/61 anonim ***** válasza:
20%
Azért az majd vicces lesz, mire a gyerek 20 éves lesz, te meg 67-68. Kicsit durva, hogy már nem éred meg, mire unokád születik.
2011. márc. 7. 17:13
 45/61 anonim ***** válasza:
0%
17:13, hogy Te mekkora tuskó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 7. 17:35
 46/61 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem tuskóság, ez tény. Undorító, hogy egyesek csak magukra gondolnak, arra nem, hogy a gyereknek milyen szar lesz majd, hogy az anyjuk még a 25. szülinapjukat sem biztos, hogy megéri. De hát olyan jó móka majdnem 50 évesen szülni, nem igaz?
2011. márc. 7. 17:44
 47/61 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te vagy undorító!
2011. márc. 7. 17:51
 48/61 anonim válasza:

Honnan tudod mennyire fiatalos a 47 éves anya? Mert én például 37 leszek és max 28-nak néznek, nem is érzem magam többnek. Ha az orvos engedi, és ő is úgy érzi, szülje csak meg, megfiatalodik attól, hogy pici gyereke van. Másrészt a huszonéves gyerek már lehet hogy unokát is produkál neki, de ha nem akkor is mi van?! Legyenek boldogok a picivel, azt kívánom nekik! :)

Hajrá kismama! :)

2011. márc. 7. 18:19
 49/61 anonim ***** válasza:
12%
Én nem vagyok undorító, max te, és azok, akik azt gondolják, funny 50 évesen szülni. Az, hogy fiatalos, meg még nem von le az éveinek számából. Röhej.
2011. márc. 7. 18:20
 50/61 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon örülök a pozitív döntésednek és sok boldogságot kívánok hozzá. A tegnapi "kekeckedőnek" üzenem, hogy én tavaly szültem a kisebbik lányom, aki a héten lesz 1 éves. Nos én akkor 37 voltam! Ezek szerint, nem kellett volna szülnöm, mert a nagyobbik lányom akkor volt 17 éves. Vagyis most töltöm majd a 38. évemet és van egy 18 éves és egy 1 éves gyerekem. Akkor én is felelőtlen vagyok? Egyáltalán neked van gyereked? Hány éves vagy? Nem hiszem, hogy amikor a kicsi 20 éves lesz, én 57 annyira "öreg" lennék!
2011. márc. 8. 05:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!