Anyucik, eljár a párotok nélkületek bulizni? Vagy csak
szórakozni a barátaival?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen sűrűn? Hogy viselitek?
Az én párom még elég fiatal(én is az vagyok), 24 éves. Szingli barátai vannak és néha úgy viselkedik, mintha ő is az lenne. Állandóan menne a barátaival bulizni, meccset nézni, meg szórakozni. Én meg 0-24 órában itthon vagyok a 11 hós babánkkal. Nem járok bulizni, de nem is nagyon igénylem. Szeretek a lányommal együtt lenni. Régen is sokat buliztam, de a család nekem fontosabb. Elég nehezem viselem ezeket a kiruccanásokat... Ha mondom neki, hogy miért megy, akkor azt kérdezi: hogy miért baj, hogy a barátaimmal vagyok egy kicsit?... Nem tudom mit tudnék csinálni... :$
12.16-os vagyok.De csajok!!!sajnos vannak ilyen esetek,és én is megégettem már magam egyszer,de ez még nem ok az általánosításra.Azért mert titeket meg csal a párotok,még nem biztos,hogy minden pasi megteszi.Hogy megfordul a fejükbe az tuti,de hogy meg is teszi az már nem igaz.még akkor se ha ti ezt most így látjátok.Hogy az én párom is meg csalna e?a bizalom ami összetart egy családot.ha nem hiszek benne a fene ott ette meg.Ha meg mégis megtörténik,vállalja a felsőséget.de mást ezzel riogatni felesleges.
2011. febr. 21. 15:03
32/44 anonim válasza:
sok családod ismerek,ahol a nő igy gondolkozik.Szentül hisz a pasinak,és bizalomról mesél.A nőtöl tudom a storyt,akivel csalja a férj.Nem azt mondom,hogy folyamatosan csal minden férfi,de ,hogy egyszer egy házasság alatt megteszik,az bíztos.Legkedvezőbb időszak erre a gyerek születése urán van.
2011. febr. 21. 15:16
33/44 A kérdező kommentje:
Csajok!!! Gáz van!!!!
Találtam egy árulkodó jelet... Van vmi csaj, akivel szokott telefonálni és pasi néven van elmentve a telefonjába! De ma "véletlen" felhívta a barátnőm és kiderült, hogy egy csaj, meg van a neve is, de én nem ismerem! :( Ma szembesítés lesz! Hogy csináljam? Ötletek? Azért még reménykedek, hogy van valami jó magyarázata... Végül is csak pár hívás, de gyanús!
2011. febr. 21. 16:30
34/44 anonim válasza:
De miért gondolod ezt árulkodó jelnek? Akkor hívogatta a csajt, amikor azt mondta, a haverjaival van?Lehet, hogy egy ismerőse, becenéven.
2011. febr. 21. 16:54
35/44 A kérdező kommentje:
Azért árulkodó jel, mert múltkor rákérdeztem ki az? és azt mondta a volt főnöke. Aztán meg, hogy agy barátja fiúhaverja, akivel mentek bulizni...
2011. febr. 21. 17:24
36/44 anonim válasza:
Hát akkor gyanús, hogy saját magát buktatta le. Én azért ezzel a szembesítéssel nagyon vigyáznék...valszeg van valami, de vissza tudja magát édesgetni, be tudja magyarázni, hogy nem volt semmi, h megváltozik, stb.Tisztázd magadban, mit teszel, ha bebizonyosodik, megcsal. Elhagyod? Ha szembesíted, akkor egyáltalán nem biztos, h mindent bevall, hiszen hazudott neked. Így a teljes igazságot tőle nem tudhatod meg.A kérdés, h akarod-e tudni, vagy ezek után biztos h elhagyod, vagy megbeszélitek, stb. Én ennek függvényében próbálnáma a szembesítés módját megválasztani. Sajnos egy 24 éves fiú a legtöbb esetebn még gyerek.
2011. febr. 21. 17:33
37/44 anonim válasza:
Igen, tipikus, én is csaj néven mentettem el a szeretőmet, s a volt férjem meg férfi néven az övét.
Sajnos idáig is egyértelmű volt számomra, hogy itt nőről van szó.
Ha tudsz várj és figyelj!
Persze nem könnyű, de több mindent megtudsz, mintha rögtön kipakolsz!
2011. febr. 21. 17:37
38/44 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mindenképpen vége lesz az én részemről. Mert az elmúlt hónapokban-években rengeteget hazudott és sokszor kiderültek a kis hazugságai, amiből nagyon elegem lett és kb 3-4 hete adtam neki egy ultimátumot, hogy még egy hazugság és vége! Nem akarok hazugságban élni! Nekem ebből elegem van! Én MINDIG őszinte vagyok! És ezt elvárnám a páromtól is! Szörnyű úgy élni, hogy mindig azon gondolkodsz, hogy most a másik vajon igazat mond-e... :=( :=( :=(
2011. febr. 21. 18:01
39/44 anonim válasza:
Hát igen. Nagyon fontos, hogy légy következetes.Akkor fog komolyan venni. Ha szembesíted is, érezze, hogy elrontotta, légy higgadt és felnőtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!