Anyucik, eljár a párotok nélkületek bulizni? Vagy csak szórakozni a barátaival?
Ha igen, milyen sűrűn? Hogy viselitek?
Az én párom még elég fiatal(én is az vagyok), 24 éves. Szingli barátai vannak és néha úgy viselkedik, mintha ő is az lenne. Állandóan menne a barátaival bulizni, meccset nézni, meg szórakozni. Én meg 0-24 órában itthon vagyok a 11 hós babánkkal. Nem járok bulizni, de nem is nagyon igénylem. Szeretek a lányommal együtt lenni. Régen is sokat buliztam, de a család nekem fontosabb. Elég nehezem viselem ezeket a kiruccanásokat... Ha mondom neki, hogy miért megy, akkor azt kérdezi: hogy miért baj, hogy a barátaimmal vagyok egy kicsit?... Nem tudom mit tudnék csinálni... :$
Nem jár el.
De ez a babától teljesen független, egyrészt több, mint 10 évvel idősebb, mint a te férjed, másrészt korábban sem volt az a kiruccanós fajta. Többnyire együtt mentünk barátokhoz, vagy kettesben múlattuk az időt.
A Te esetedben a tiltás vagy a vita nyilván nem jó megoldás, inkább próbáld rávenni, hogy a heti pl. 4 alkalom helyett csak háromszor járjon el, és a negyediken pedig vigyázzon ő a kicsire, legyen neked is egy szabad délutánod.
11 hósan már elég nagy a lányotok, hogy pár órára anya nélkül legyen. Menj el fodrászhoz, masszíroztatni vagy találkozz a szingli barátnőiddel. Így apa egyrészt megtudja, mit is csinálsz te otthon a babával, másrészt jobban megismeri a lányát, lesznek saját kis 'titkaik'.
Az én párom is elszokott járni a haverjaival meginni valamit, változó sűrűségél, van hogy egy héten 2x van hogy 1-2 hónapig nem megy, de mondjuk akkor meg itt vannak a haverok.Engem egyáltalán nem zavar.Már csak azért sem, mert ha nekem támad kedvem elmenni a barátnőmmel vagy anyuval csavarogni, akkor ő sem szól egy szót sem, még akkor sem ha a nem a nagymamára bízom a gyereket, hanem ő van itthon vele.
Mindenkinek jár egy kis szabadság, még neked is.Az hogy te nem akarsz eljárni, arról a párod nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!