Mennyire vagytok "összenőve" a férjetekkel, eljár nélkületek bulizni amíg kicsi a baba és te esetleg nem tudsz menni?
Nem jár el a férjem, itthoni hobbija van (xbox).
Én meg azért nem járok el, mert nincs rá igényem.
Párom néha elmegy a barátaival sörözni, de bulik nincsenek (korábban sem voltak). 15 hónapos a lányunk, eddig 5-6 ilyen alkalom volt. Nálunk ebből nincsen gond. Míg nem volt gyerek, addig is voltak pasis és csajos esték. Sőt én még hosszú hétvégére is mentem nyáron a barátnőimmel. Soha eszembe sem jutott megcsalni, és ő sem féltékenykedett. Tiszteletben tartjuk és persze nagyon szeretjük egymást. Talán ezek miatt is olyan jó a kapcsolatunk.
Egyébként mióta van a kislányunk sokszor járnak fel hozzánk a barátaink, mert mi nem tudunk olyan könnyen menni.
Számomra természetes, hogy egyikünk sem adta fel a barátait, szórakozását a gyerekek miatt, ugyanúgy mint mikor még csak ketten voltunk, vannak külön programok. Heti 1-2 sörözés, munkavacsik, baráti focizás, squash...holnap pl. horgászni indul a haverjaival..miért ne?
Én is gyakran összeülök a barátnőimmel, mozi, színház, aerobic stb.
Annyi a "szabály", hogy előre egyeztetünk, hogy megoldott legyen a felügyelet. Kettesben is sokat eljárunk, heti 1 randink pl. mindig van. :)
Nem vagyunk összenőve egyáltalán. Ha nincs otthon sem unatkozom, csinálom a dolgomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!