Mennyire vagytok "összenőve" a férjetekkel, eljár nélkületek bulizni amíg kicsi a baba és te esetleg nem tudsz menni?
10 éve vagyunk együtt, mindig nélkülem ment. igaz nem bulizni hanem a haverokkal sörözni, ez változó, van amikor hetente 2x-3x is összeülnek, akkor csak egy órára munka után, tehát így is fürdetésre itthon van, de van, hogy 3 hétig kimarad a sörözés és akkor kicsit hosszabbra nyúlik, 10, legkésőbb 11re mindig itthon van.
bulizni az utóbbi időben együtt se jártunk el. az elmúlt 2 évben kétszer eljutottunk kettesben vacsorázni, az nagyon jól esett :)
kérdező!
Ne akadj ki nagyon! Mondd el hogy szarul esik... Nem lehet valaki ennyire önző, hogy ne essen le neki! Pont a te kommented elött válaszoltam. Én nem is engedném őt... Nálunk decemberi céges vacsi volt az utolsó bepróbálkozása... Valamelyik nap elkezdte mondani, hogy elmenne egyik haverjával ide-oda hétvégén... Ránéztem kiröhögtem és megkérdeztem, hogy kell-e a válasz vagy ki van írva az arcomra?
Viccet félre téve megértelek mert én párom is csak kijelentette mindig, hogy neki foci van és megy... Kijelentette decemberben hogy céges buli és ő megy... Akkor én is kijelentettem neki hogy ezt itt befejeztük mert nekem ugyanolyan szükségem van ilyenekre mint neki és ne akarja hogy kihagyjam az életünkből hogy mire Ő hazajön én elmegyek valahova a gyerekkel! Havi 1 szabad napja van úgy hogy haverokkal mehet (focin kívül ami heti 2 alkalom) ezenkívül ha valahova menni akar csak együtt!!! Mozi poker csavargás stb... És lehetőleg akkor is (inkább) olyat találjon ki amihez vihetjük a Fiunkat is!
Hát, ha eddig mindig együtt mentetek és most az fel sem merül, akkor persze nekem is szarul esne, de én bizony be is szólnék érte keményen!
Mondjuk mi nem vagyunk összenőve, nekem jól is esik néha egy külön töltött este, csak azt nem szeretem, ha úgy megy el, hogy nem segít lefektetni a 2 rosszcsont ördögfiókánkat :)))
BL-szezonban a haverjaival szokott meccset nézni, meg néha elmennek sörözni. Olyan igazi buli nincs, max. néha egy szülinap vagy legénybúcsú, de kell is a kikapcsolódás! Ja és heti 1-2x focizni is jár, de erre is szüksége van.
Én is eljárok nélküle, múlt héten pl. a húgomnál aludtam, mert elég messze lakunk egymástól és mivel a kártyázás közben piáltunk is, így egyszerűbb volt nála aludni :)
Jaj, már látom hogy le leszek pontozva, a piálás miatt is... :)))))
Az én férjem reggeltől estig dolgozik, néha van szabad hétvégéje, amúgy heti 2-3 szabadnap, ez változó. 10-21-ig oda van, haverjával szoktak néha leülni hazafelé jövet a buszmegállóba, többnyire beszélgetni, néha sörözni, amit ritkán szokott. Bár nekem annyiban nem tetszik, hogy apóssal élünk, akivel nem jó a viszonyunk, alkoholista, mondjuk mióta megszületett a kicsi nem iszik, de most meg az a bajom vele, hogy pl. most se tudok semmit csinálni, mert ha kimegyek a szobából pl. fürödni, tegnap este megpróbáltam, s arra jöttem be, hogy a gyereket nagy nehezen elaltattam, ő meg bejött s felkeltette. Sose jön be, csak ha senki nincs bent a gyereken kívül, hiába szóltunk neki párszor, hogy jöjjön, de ha bent vagyunk, mert szereti átrendezni a dolgainkat, s ha rászólunk, hogy ezt meg azt nem találjuk, letagadja.
Most pl. a férjem munkahelyi kulcsát tüntette el, míg a szüleimnél voltunk, nem tettük máshová, mert megvan a helye. Ennek 1 hete, s kérdeztük, ő nem nyúlt hozzá, de érdekes módon semmi nem volt a helyén.
Én csak ezért nem engedem, néha felhúzza magát, vagy ha após miatt néha van vita, olyankor csak azért sem jön haza időben. De többnyire hazajön. Egyedül céges bulikra megy el nélkülem, szerencsére bulizni nem jár. Bár néha örültem volna neki, ha gyerek előtt többször elmegyünk kikapcsolódni, csak néha tudtam rábeszélni. Ha haverjai hívják, tudja jól nem engedném, főleg úgy, hogy mikor összeköltöztünk, a haverja a munkahelyén (kollégák) be regiszte társkeresőre eljegyzésünk után jó pár hónappal. S azzal jött haza, hogy kollégája mit csinált, s leültetett, előttem törölte ki magát az oldalról. Ha felhozza a bulit, hogy ez a srác hívta, nem engedem, persze mindig hozzáteszi, ő se menne, hisz tudom h nem bulizós. Osztálytalálkozóra akartam engedni, de nem ment, mert annyit mondott, nincs pénz, jól jön a gyereknek, ha vennünk kell valamit. Bár nem tudom azért nem-e ment el, mert szóltam neki, mivel a volt oszt.társáé az étterem ahová mennek, szólna-e az érdekemben, hátha felvenne, mert nincs munkahelyem. De kijelentette, hogy vele nem akar beszélni az érdekemben. Meg a másik szakmámban keressek állást. S utána mondta, hogy nem megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!