Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, eljár a párotok...

Anyucik, eljár a párotok nélkületek bulizni? Vagy csak szórakozni a barátaival?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen sűrűn? Hogy viselitek?

Az én párom még elég fiatal(én is az vagyok), 24 éves. Szingli barátai vannak és néha úgy viselkedik, mintha ő is az lenne. Állandóan menne a barátaival bulizni, meccset nézni, meg szórakozni. Én meg 0-24 órában itthon vagyok a 11 hós babánkkal. Nem járok bulizni, de nem is nagyon igénylem. Szeretek a lányommal együtt lenni. Régen is sokat buliztam, de a család nekem fontosabb. Elég nehezem viselem ezeket a kiruccanásokat... Ha mondom neki, hogy miért megy, akkor azt kérdezi: hogy miért baj, hogy a barátaimmal vagyok egy kicsit?... Nem tudom mit tudnék csinálni... :$

2011. febr. 19. 18:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

nem reagálod túl.

az enyém hetente egyszer megy focizni. 10-re itthon van.

évente egyszer-kétszer EGYÜTT megyünk koncertre.

2011. febr. 19. 21:09
 12/44 anonim ***** válasza:

Nem jár el nélkülem. Bár már 38 éves, nem a bulik éltetik. :) Előfordult, hogy munka után elment egy barátjához meginni egy sört, de ez a 17 hónap (ennyi idős lesz kisfiunk) alatt kb. háromszor fordult elő.

Neki az a kikapcsolódás, hogy a kisfiával (illetve velünk) lehet, illetve vasárnaponként elmegy íjász edzésre két órára.

2011. febr. 19. 21:48
 13/44 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem sem reagálod túl, főleg, hogy úgy volt, ő vigyáz a kicsire, és meg sem beszéltéte veled.... Sajnos ez úgy hangzik, mintha kicsit kiábrándult volna a "papás-mamásból" :( Tényleg nagyon fiatal még, és manapság nem divat fiatalon büszkén a feleség oldalán lenni, inkább bulizni meg szórakozni "menő". Próbáld meg megbeszélni vele, nem támadón, mit érez, gondol, miért csinálja. Hátha kiderül valami érdekes, és meg tudtok egyezni.

32/nő, 2 éves kisfiú anyukája

2011. febr. 19. 22:08
 14/44 anonim ***** válasza:
Nem jár haverokkal,céges szemináriumokra viszont igen,ami két napos és szombat este buli van mindig.De ez háromhavonta történik.Nem engedném,hogy haverokkal menjek,miközbén én ülök otthon a gyerekkel.Inkább fordítva van.Ö vigyáz ,én pedig elmegyek a spa-ba lubickolni.
2011. febr. 19. 22:13
 15/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem regagálod túl, illetve az én véleményem kicsit bonyolultabb.

Ha a pároddal közösen terveztétek a babát, közösen vállaltátok, akkor igen is vegye ki a részét ő is mindenből és most már családapaként ne az legyen a legfontosabb elfoglaltsága, hogy a haverokkal bulizni menjen.

Az én párom is eljár focizni, számítógépezni stb, (bár ő sem az a diszkópatkány típus), de nem heti több alkalommal. És én is eljárok találkozni a barátnőimmel alkalmanként, bár éjszakázni nem szoktam, szeretek hazaérni este legalább fürdetésre. Szerintem kikapcsolódni a párunk nélkül nem csak éjszaka lehet, ha meg igen, akkor az már régen rossz...

Szóval valószínűnek tartom, hogy most kezd rádöbbenni a párod, hogy mit is vállalt, hogy most már nem minden úgy van, ahogy ti/ő akarjátok. És valljuk be, egy 24 éves pasi ritkán érett meg az apaságra. Sajnos az én családomban is van két fiatal apuka is, mára már bánja mindkettő, hogy túl korán vállalta a gyereket, de hát ez ugye késő bánat, visszacsinálni nem lehet.

Mindenképpen megpróbálnám vele normálisan megbeszélni a dolgokat, hogy te mit vársz el tőle mint a párodtól és mint egy apától. Az biztos, hogy válaszút elé állítanám, döntse el, vagy a családnak él, és igen is elfogadja, hogy mellettetek a helye, vagy legyen újra szingli.

2011. febr. 19. 22:17
 16/44 A kérdező kommentje:

Most beszéltem vele telefonon. Azt mondta, mindenben igazam van, elnézést kér. Szeretne változtatni a dolgokon. Mondtam neki, ez tök jó! Itt az idő a változásra! Haza lehet jönni az utsó vonattal! Erre a válasza lényegében az volt, hogy majd holnaptól jön a változtatás! Ő még ma maradna bulizni... Mondom: akkor nem hiteles, amit mondasz! Egyáltalán nem hiszem el(mert régen is annyi mindent igérgetett, de nem tartott be szinte semmit)! De ő tényleg így gondolja...

ÁÁÁ!!! Elegem van! Azt még mondtam neki, hogy boldog leszek, ha haza jön ma, ha csak holnap reggel, akkor nem!

Amúgy délután 5 óta a haverjaival van! Csak elég 6 óra velük...

2011. febr. 19. 22:41
 17/44 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy hazajön. elég éretlennek tűnik azok alapján, amiket leírsz.
2011. febr. 19. 22:43
 18/44 anonim ***** válasza:

Párod valószínűleg nem élte ki magát.....

A férjem nagyon ritkán megy el "bulizni", én szeretném ha többet járna, mert megérdemelne egy kis lazítást.

2011. febr. 20. 07:40
 19/44 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy ezt írom, de itt nemcsak bulizás lehet a háttérben, inkább valami nő!

Ha nem így lenne, akkor jó lenne, ha hozzátok mennének. Az meg hogy éjszakra se megy haza, sajnos egyértelművé teszi a helyzetet.

Nézz utána mindenképp!

2011. febr. 20. 08:44
 20/44 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel mindketten 24 évesek vagyunk. Az én férjem nem jár el. Alig várja hogy hazaérjen a munkából, és láthassa és babusgassa a kisfiunkat. Mondjuk ő eleve sem volt bulizós típus, és rettenetesen családcentrikus (rák horoszkóp). Szerintem egyenlőre csak várni tudsz, hogy lenyugodjon. Csak hát ez nem valószínű hogy holnap lesz. Vagy leülsz vele és megpróbálod megértetni vele hogy jólesne ha többet lenne itthon hogy te is tudj egy kicsit szusszanni, mert bármennyire is imádjuk a piciket, néha azért jólesik 1-2 szabad óra, hogy újult erővel babázhassunk tovább. Kössetek kompromisszumot hogy x időnként menjen (bár nem tudom most mennyire gyakori). És akkor nem kap érte negatív megjegyzést... Neki is jár ennyi, csak nem szabad túlzásba vinni. De szerintem ha nagyon sokat jár el akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Magától kellene hogy igénye legyen a családi együttlétre. Kitartást, és szép, boldog életet kívánok neked!
2011. febr. 20. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!