Eljártok apával vagy egyedül kikapcsolódni, szórakozni? Ha igen, milyen időközönként és hány óráig?
Hetente egyszer járok fallabdázni a barátnőmmel, addig a férjem vigyáz a lányunkra. Ez kb. másfél óra távollét.
Párommal havonta egyszer szoktunk elmenni ide-oda, olyankor anyukám vigyáz a kislányunkra. Ez kb. 3-4 óra távollét, és hamar otthon vagyunk (8 körül).
Míg a legelső pici volt, hetente 1 délelőttre mentem el apával együtt árubeszerzésre.
A második és harmadik 2 és 3 évre rá gyereknél már nem nagyon, csak úgy kb. havonta egy estére (mozi, vacsi).
Most már nagyobbak (7, 10, 13), de a havi egy alkalom maradt kb.
Szeretek a gyerekeimmel lenni és hiányoznak, ha nincsenek velem, úgyhogy inkább együtt programozunk.
Sehol nem voltam, csak a nagyiknál mióta szültem...már 8 hónapja:(
Már barátnőmhöz úgy elmennék, de messze vannak tömegközlekedéssel, kocsi apánál, szombaton is dolgozik.
Pont mostanság vagyok mélyponton....:(
Sajna nem! Pedig már nagyon nagyon rám férne! 16 hónapos a fiam, és kezdek igencsak besokallni. Fodrászhoz is most hétvégén jutottam volna el először! szülés óta, de ez se jött össze, mert pont most lett beteg a gyerek. Persze nem őt hibáztatom, hogy teljesen elvesztettem önmagam, csak nagyon hiányzik egy kicsike kis kikapcsolódás, és hogy újra magamra találjak.
Majd talán egyszer. Addig meg folyamatosan próbálom elfogadni a kialakult helyzetet!
szia,
heti 1x össze jön egy egyedüli kimozdulás, ilyenkor csajos pár órák vannak általában. a Párommal havonta 1-2x elmegyünk kettesben valahová, a program attól függ mihez van kedvünk. néha bulizni is eljutok még persze a férjemmel (általában születésnapok), ilyenkor a Mamák/Taták vannak a fiunkkal.
Ági
Szia!
Igen, mi járunk randizni :D !
Moziba vacsizni vagy csak sétálgatni vagy pókerezni klubbokba ide oda...
Időtartamban akkor meg az az éjszaka a miénk én 23 vagyok Párom 26.
Addig Mamázik a fiam vagy tesóméknál van. Nagyszerű bébiszitterek és imádják egymást. Múltkor ment dolgozni horvátba és elcsalt magával egyet kint aludtunk és jöttünk haza (kifele utat végig sírtam szinte)... Visított a fiam mikor meglátott minket :D Kell egy kicsit odafigyelni egymásra és kimozdulni nem akarok úgy járni hogy majd csak élünk egymás mellett mert nem figyelünk egymás érzéseire mint ahogy nagyon sokan járnak/jártak. Születésnapjára meglepetés vacsit szerveztem elmentünk étterembe hármasban most állatkerteztünk nyíregyházán 6 órát utaztunk érte de nagyon megérte! Havi 1 szer kettesben megyünk valahova amúgy meg minden hétvégén hármasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!