Eljártok apával vagy egyedül kikapcsolódni, szórakozni? Ha igen, milyen időközönként és hány óráig?
mi elég gyakran eljárunk, magam is csodálkozom. persze nem messze, h ha felhivnak gyorsan hazamehessünk (nagyi vigyáz rá, most 10 hós, még szopizik, ezért kell hazamenni gyorsan:D)
van h 1-2 óra, van h 5 is.
Jövő héten lesz 4 hónapos a kislányunk, eddig egyszer voltunk el kettesben a férjemmel ebédelni. Most szombatra tervezünk megint egy kiruccanást. Múltkor kb. 1,5 órát voltunk távol, most olyan 2 órát lennénk.
Egyedül többször eljutok mondjuk a barátnőimmel kávézni, vagy kondi terembe, vagy vásárolgatni. Olyankor a férjem vigyáz a kislányunkra. De most már elég nagy ahhoz, hogy apukámra is rá lehessen bízni, és így többször el tudok menni egyedül mondjuk vásárolni, vagy most már a férjemmel is több időnk jut majd egymásra kettesben.
A párommal kettesben sajnos nem, mert állandóan fáradt :( Este 9 után tudnánk csak elindulni, amikor már lefektettük a gyerekeket, de akkor ő már csak aludni akar a napi 10-12 óra munka után. Szombatonként is dolgozik legtöbbször vagy vmit fusizik, így akkor sincs kedve. Pedig mindig mondom neki, hogy a kapcsolatunk érdekében jó lenne, ha erőt venne magán, de csak ígérget :(
Én heti 1x járok zumbázni a húgommal, az kb. 2 óra távollét, de abból 1 óra az út :) Ez az ára, hogy kiköltöztünk Bp. mellé :) Vásárolgatni, fodrászhoz, kozmetikushoz rendszeresen járok, bár néha több nap is eltelik, mire a tervemet meg tudom valósítani. Ja és 2 naponta futok 30-40 percet, nekem az is kikapcsolódásnak számít már a 2 gyerek mellett :)))))
A párom heti 1-2x jár focizni esténként (persze ehhez van ereje), meg néha meccset néz a haverjaival, ennyi.
igen, mert nagyon kell!
Heti 1x elmegyünk ketten a férjemmel, ez a hétvégéböl az egyik nap. Van, hogy csak haverozni, szülinapozni, bulizni, vagy szimplán csak kávézni, napozni vagy sétálni egyet. Iszonyatosan jót tesz a feltöltödés:) ha estére megyünk el, legkésöbb éjfél-1 között otthon vagyunk. Mi anyámmal élünk, ö szívesen vigyáz a lányunkra, aki lassan 10 hónapos.
Én hét közben is néha beiktatok a barátnömmel egy babás találkozót, olyankor férjem dolgozik. Elmehetne ö is egyedül, de nem szeret nélkülem lenni. Ha mégis sikerült rávennem, akkor maximum a rokonaihoz megy látogatóba, vagy egy rég nem látott ismeröséhez. Neki az ivászat, foci, stb. nem fekszik. Ez van:)
Én 23, férjem 25 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!